fredag 30 juni 2017

Kärlekshistoria synonym

Kärlekshistoria synonym

Och i det bittra slutet av sin tragiska kärlekshistoria låter Lev Tolstoj den förkrossade Anna Karenina slänga sin röda handväska på rälsen innan hon själv kastar sig framför tåget. Jag vill inte berätta en romantisk kärlekshistoria utan visa vad som finns i texten. Sådan läsning kan bli en kärlekshistoria från början till slut.


Sveriges största sökmotor för det svenska språket. Mer information om kärlekshistoria. Vi har totalt tre synonymer till kärlekshistoria , men tyvärr inte några antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för kärlekshistoria , men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu. Oftast kan det vara svårt att hitta synonymer till ord.


Allt för att göra det enklare för dig. Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner. Under en komplicerad kärleksaffär lockas han småningom åter till.


Jag har inte sett en tränare mjölka ut publikens kärlek lika mycket. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är romans synonymt med både kärleksaffär och kärlekshistoria , beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.


Skapa konto med e-post. Fyll i din e-postadress och ett valfritt lösenord för att skapa ett konto. Du kan sedan börja spar ord i egna listor direkt. Synonyms for kärlekshistoria in Swedish including definitions, and related words.


Kärlekshistoria synonym

Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok. Synonymer är ord med liknande betydelser som kan agera utbytesord till varandra. Ett annat ord för otrohetsaffär är kärlekshistoria vilket gör dem till synonymer. Vad är en synonym och ett motsatsord?


En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt. Socialt Följ oss och få ett nytt ord varje dag. Berika ditt ordförråd.


Kärlekshistoria synonym

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Riken hade haft en kärlekshistoria. Ack, om jag bara fått pastorsadjunkten, tänkte Riken. Synonymer till vidunderlig eller vidunderlig synonym plus andra ord och dess synonymer. Motsatsor även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.


Synonym till Kärl Synonym till Kärl, Här hittar du alla synonymer för Kärl för användning i korsord och dussintals andra sätt att uttrycka samma begrepp. Kärleksgudinna på svenska med böjningar och exempel på användning. Hitta information och översättning här!


Nedan hittar du rätt svar och synonym på kärlekssaga Korsor om du behöver mer hjälp med att avsluta ditt korsord fortsätter din navigering och prova vår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg