torsdag 22 juni 2017

Cykelhängare vägg

Snabb leverans och fri retur! Problemet med många cykelhållare är att de bygger ganska mycket ut från väggen. Hard Head:s smarta cykelhållare har löst detta genom att vara - just det - hopfällbar. Perfekt att ha i garaget eller källaren för förvaring av din cykel när den inte används. Du frigör även yta på golvet när du har den uppsatt på väggen.


Hållaren är universal och passar alla typer av pedaler. Vi säljer billiga cykelhängare för vägg - Väggfäste för cykelupphängning. Kika in och få bra erbjudanden på cykelhållare som kan monteras på väggen. Praktisk vägghängare av pulverlackerat stål. Cykeln krokas fast i framhjulet.


Totalmått: x 1x cm. För montering krävs väggskruvar som är. Upphängning och väggbeslag till cyklar. Kan fällas upp på väggen så den inte tar någon plats, utan cykel.


Vi visar billiga produkter från ett stort antal webbutiker, samt även auktionsprodukter från Tradera. Köp vägg - och takhållare från alpin, BBB, Delta och Minoura. Besök stora företag Biltema, Jula, Clas Ohlson för att kunna köpa en billig cykelhängare och annan billig och bra inredning till garage och förråd. Att hänga upp en cykel på vägg gör att man spar plats åt andra saker i ett garage eller förråd.


På Jula har vi cykelhållare i flera. Cyklarna på balkongen hänger på varsin cykelhängare. Det är som en mindre hake, fäst mot väggen , som håller upp cykeln genom det främre hjulet.


I vardagsrummet har jag en annan typ av cykelhängare – ett stativ. Och det behöver man inte fästa på väggen , stativet står stadigt mellan tak och golv. Varför har du så många cyklar?


En bakluckemonterad cykelhållare från Thule är enkel att installera och använda, och har plats för en eller fler cyklar. Hitta den perfekta cykelhållaren här! Med Elfa Utility behöver du inte vara händig för att sätta upp en förvaringslösning.


Elfa Utility kan med fördel användas tillsammans med Elfas övriga hyllsystemskomponenter för att förvandla ditt garage, förrå hobbyutrymme eller städskåp till ett välorganiserat utrymme. Smidig hemleverans, enkelt att returnera i varuhuset och öppet köp i dagar. De är avsedda för att man ska kunna hänga på en sulky på en transport som saknar fasta fästen, man häktar i dem i byglarna på undersidan av baklämmen. Skruvas i väggen och sedan kan man hänga upp cykeln i fram- eller bakhjulet.


Hängaren har gummiöverdrag så att du inte får några repor på fälgen. Jag har ett förråd där enklaste sättet att lagra cyklerna blir att hänga dom på väggen. XXL har ett stort utbud av cykelhängare till den som vill hänga upp cykeln på väggen eller cykelstativ att ha utomhus. Med en ordentlig cykelupphängning sparar du plats samtidigt som cykelservicen blir enklare. Om du har cykeln utomhus rekommenderar vi att köpa till lås för optimal säkerhet!


Cykelhängare vägg

Skaffa en takmonterad cykelhållare från Thule när du vill ta med dig cykeln säkert och med stil. Vi är specialiserade på yteffektiva och innovativa cykelparkeringslösningar. Vi hjälper gärna till med en kreativ och användarvänlig lösning för era utrymmen.


Gratis frakt över hela världen möjlig. Vertikal cykelparkering. Sätt fast fästet på väggen och häng upp cykeln, så sparar du värdefull plats och du får rent på golvet. Att handla hos oss skall vara enkelt!


Cykelhängare vägg

Vi jobbar ständigt med att förbättra webshopen och vår fysiska butik - Specialized Elite Store - i Lidköping. Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris. Byggbranschens nöjdaste kunder. Stora byggvaruhus med Drive-in. En ännu enklare lösning som jag använt några år nu är att man sätter upp en planka som är lite längre än hjulbasen på cykeln.


Sen fäster man två öglor i väggen ungefär i överrörshöjd med ca meter mellan öglorna. Lyft upp cykeln på väggen och fäst den med lämpligt gummirep runt överröret och till öglorna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg