fredag 16 juni 2017

Flytande marknad bangkok

Hitta och boka utflykter till Bangkoks flytande marknader. Floating Market - Damnoen saduak Bangkok. Detta är en mycket populär plats att besöka för turister och vill man slippa den värsta trängsel så rekommenderas att vara här i god tid.


Det lönar sig verkligen att vara tidigt ute för att inte trängas i vågskvalpet. Bangkok nästa vecka och håller på och läser in oss.

Ska du dit så får du ställa väckaren! Helst före kl på morgonen ska du vara där, innan alla turistbussar anländer. Marknaden har öppet varje dag mellan kl 08. På båda dessa marknader finns smakrik streetfoo diverse hantverk, färska exotiska frukter och massor med saker som attraherar både syn och luktsinne.


Har man dåligt med tid finns det även flytande marknader närmare centrala Bangkok. Dessa är dock inte alls i samma liga som de två förstnämda. Den flytande marknaden.


En resa till Thailand bör innehålla minst ett besök till någon av de många marknader landet har att erbjuda då det är ett utmärkt sätt att uppleva äkta thailändsk kultur.

Var du än befinner dig i Thailand finns det alltid åtminstone en marknad som har öppet. Dagsmarknader, loppmarknader och flytande marknader utgör en prutares utmaning, en utforskares äventyr och den shoppingsugnes paradis, med otroliga erbjudanden på allt från exklusiv vintage till konst och hantverk. Det går att hitta allt man kan önska sig, och mer. Fantastiska Erbjudanden i Bangkok. Denna kanal användes som väg när det inte fanns någon väg i Thailand.


Denna flytande marknad är för närvarande centrum för handel med frukt och grönsaker. På den flytande marknaden kan du prova ett antal läckra thailändska frukter och livsmedel som söt mango på klibbigt ris, nygjord kokosnötglass och båtnudel i thailändsk stil. Tidigt på morgonen på dag ett kl 7:kommer din guide och chaufför att träffas på din hotelllobby i Bangkok. Först kommer du att besöka Damnoen Saduaks flytande marknad.


Nära till marknaden kommer du att gå ombord på en snabb longtail båt som tar dig igenom de smala khlongsna till marknaden i ungefär en halvtimme. Lär dig mer om det dagliga livet och kulturen i Thailand genom denna turné som fokuserar på Damnoen Saduaks flytande marknad och järnvägsmarknaden. Njut av en båttur och en vandring genom respektive marknader , njut av personlig uppmärksamhet från din guide och en intim atmosfär med bara personer eller färre. Räkna med minst timma i restid.


Ju tidigare man är på plats - desto färre turister och mer genuin marknad. Kom gärna vid sjutiden på morgonen. Medlemskap krävs inte.

ResealbuDreamtrip Se hela albumet. Skip navigation Sign in. Uppenbarligen är det så att de flesta tuiristerna enbart besöker en enda maknad: Damnoen Saduak. Flytande marknader är marknader där du inte bara kan handla saker utan också lära dig om livet för de boende som bor på bankerna samtidigt, vilket i sig är en upplevelse för turisterna att veta om. Inte bara får du handla saker till billigare pris men du får också en chans att prova den lokala street food som också är en absolut gudomlig upplevelse.


Se hur lokalbefolkningen mathandlar färska råvaror! En rolig och färgstark upplevelse som hela familjen kommer att njuta av. På helgerna valfärdar horder av faranger hit på organiserade utflykter. Detta rökfria hotell har en restaurang, cykeluthyrning och gratis WiFi. Säljare i långa båtar, fyllda med frukt och färgglada saker, ligger längsmed kanalen, klong, för att sälja sina produkter till turister och lokalbefolkning som står vid kanten.


Vilka marknader är bara ett måste att besöka i Bangkok. Klädmarknader, matmarknader, blomstermarknader, floating markets etc. Vi skall på flytande marknader på Söndag får skriva om det var någon som var kul att se. Också skall vi på marknaden där tåget går igenom.


Börja med att gå upp tidigt och förbered dig på en dag med svett, prutande och mycket skoj.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg