torsdag 29 juni 2017

Stoff och stil mönster

Stoff och stil mönster

Se vårt stora utbud online eller besök en av våra härliga butiker i Sverige. Kliv in FRAYAs garnuniversum. Upptäck inredningsdetaljer från STOFF i vårt noga utvalda sortiment här. Webshop voor Stoff - duizenden tevreden klanten.


Persoonlijke klantenservice. Fantastische aanbiedingen. Vi har nämligen gjort det enkelt och delat in våra mönster med olika svårighetsnivåer så att du kan hitta ett mönster i din nivå. Vi kallar våra enklaste mönster för Easy- mönster. Easy innebär att det är beskrivningar eller mönster som är enkla att lära sig.


Anmäl dig till vårt nyhetsmail och få spännande nyheter och fina erbjudande! Våra mönster är enkla att arbeta med – alla mönsterdelar är utskurna i vlieselin och inkl. Utskuret i mönstermellanlägg Alla mönsterdelarna har skurits ut i mönstermellanlägg med sömsmån. Därför är delarna lättare att klippa efter. Materialet gör det också lätt att ändra mönstret till kortare modeller, mindre vidd o. Nybörjarfråga om Stoff o stil - mönster , hjälp!


Stoff och stil mönster

Visar endast inlägg av Minifer. Jag som gör mönstren från början till slut heter Stina. Jag designar, tecknar, konstruerar, graderar, författar sybeskrivning, trycker och packar mönstren hemma hos mig med hjälp av min familj. Beställde ju tyg och band från Stoff och Stil för ca veckor sedan och passade samtidigt på att beställa ett mönster på en babytröja och ett par tillhörande byxor i strl åt lille T. Vi har fx et stort sortiment inden for modestoffer, som du kan bruge til at skabe din helt egen og personlige garderobe med elementer, der afspejler din stil.


Spara upp till på utvalda tyger och tillbehör. Se alla våra erbjudanden här. Tack Anneli på Stoff o Stil i Malmö. Subscribe Subscribed Unsubscribe 456.


Stoff och stil mönster

Vår lilla tomte har fem paket att lotta ut, ett från varje köpställe. För att vara med i tävlingen ska du dela, gilla SS och skriva postnummer och ort till närmaste butik eller om du handlar via postorder. För att se information om butiken (adress, öppettider, hemsida och aktuella erbjudanden) klicka på adressen eller på butikens namn. Syprojekt 3är klart. De har samma storlek som våra andra så de kan dela kläder:-).


Håller med om att de har bra pris och ok sortiment ,MEN att rådfråga personalen har man inget för. Fick svaret att jag kunde lämna tillbaka mönstret inom veckor då jag var osäker på det. När jag kom tillbaka dagen efter hade expediten SAGT FEL - SÅ TYVÄRR - DU SOM KUND FÅR STÅ DÄR MED LÅNG NÄSA!


Färdigt att börja använda. Bra material för att använda om och om igen. Mönster från stoff och stil. Pyjamas för barn storlek år. Kort ärm, lång ärm på tröja.


Lång byxa och kort byxa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg