onsdag 7 juni 2017

Rymden pyssel

Roliga Pyssel För Rymdfanatiker - Allt Från Schabloner Till Magneter. Kika In här Och Fynda Idag! Superpris på Hobbymaterial. Fri frakt över 2kr.


Rymden pyssel

Hos oss hittar du ett av Sveriges bästa sortiment av pysselprodukter. Rymden är en del av vår vardag. Nästan alla kommer dagligen i kontakt med rymdtekniken även om de inte vet om det. Satelliter gör att vi kan se sportevenemang, konserter och nyheter från hela världen i direktsändning i tv. I bilar, båtar och flygplan används satellitnavigering.


Stort utbud av pyssel med rymden från Baker Ross. Här är lite tips på material, pyssel med rymdentema. Följ mig gärna på Pinterest! Gör solsystemet av flirtkulor! Vi arbetar för att komma till rätta med detta och ber om överseende.


Rymden pyssel

Utforska linaornross anslagstavla rymden på Pinterest. Nuförtiden använder jag den i klassrummet med åk F-3. Noterna finns i en separat lektion, Tema rymden – sång – not.


De har läst rymden och jag tyckte att det kunde vara lite roligt att göra något som en avslutning på deras tema. Kort lättläst fakta om rymden , repetion. Efter att ha läst och ritat byggde vi rymdgubbar.


I lera, med flörtkulor eller det som finns att tillgå. Skickas inom 1-vardagar. DIY och skrivmaterial. Här samlar vi massor av godbitar för pyssel och projekt du kan göra hemma.


Komplett faktamaterial om rymden. Om du inte redan har sett Christina Wahlbergs kompletta rymdmaterial på Lektion. Det består alltså av en hel serie med stenciler och innehåller allt från texter att läsa till övningar i att skriva. Använde till mina tvåor när vi hade hållit på med rymden. Det är för att vänja sig vi livet i rymden.


Hur funkar det i rymden ? Väl uppe i rymden är allting tyngdlöst. När Jordens dragningskraft inte längre påverkar ett föremål, svävar det bara omkring i luften, ungefär som i vatten. Detsamma gäller förstås också för astronauterna.


De enklaste vardagssysslor blir svåra i rymden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg