torsdag 8 juni 2017

Pipinette resekit

Beställ online och hämta gratis i butik. Dermatologiskt testat, ekologiskt certifierat. Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt.


De kan användas bekvämt och säkert, var som helst där det finns ostört utrymme. En Travel Kit påse består av tunn plastfolie.

I botten finns en liten magisk kudde. I kontakt med kudden omvandlas vätska till en fast massa inom en minut. Som tillbehör finns en plastpåse med superabsorberande ämne som kan suga upp liter urin och bilda en gel.


Kissa vart du än befinner dig! Hållare till urinpåse och förvaringspåse. Finns i två olika utföranden, som båda säljs med ett reseetui. Resehållaren låter dig kissa säkert bara du finner ett ostört utrymme.


Tillsammans med en superabsorberande påse (köps separat) är du förberedd när det inte finns toaletter att tillgå. Då ingen toalett finns tillgänglig och för dem som har svårt att använda en toalett.

Designer för flertalet produkter är Olle Gyllang. Varje engångsförpackning innehåller en påse med en ”magisk kudde”. Påsarna säljs i 3-pack. Det finns även en anatomiskt utformad hållare, Ergo Handle.


Den är också praktisk och bekväm för män och större barn. Köp online hos Etacbutiken. Locket skyddar mot lukt och insyn.


När kan kan man som vuxen behöva potta pipinette : hemma på natten. Pipinetestä on helppo kaataa ’kultainen neste’ kastelukannuun tai suoraan penkkiin. Kannu on suunniteltu siten, että myös nainen voi käyttää sitä seisten.


Här finns vårt sortiment av ergonomiska hjälpmedel för att förenkla påklädning och att hålla en god hygien. Här finner du produkter som inte bara underlättar din vardag och gör dig mer oberoende, våra produkter är fina att se på också. Här finns checklistan med allt man kan tänkas behöva från apoteket inför en resa.


Solsemester, skidresa eller city weekend. Bara att klicka hem det som behövs! Vid besvär med rygg, höfter, knän, efter operation m. Då är det bekvämt och skonsamt att stå och kissa. Med våra vakuumpåsar för resan kan du på ett smart sätt packa ner fler kläder i resväskan samtidigt som du ser till att de ligger skyddade från fukt och lukt.


Det är förmodligen den enda produkt som gör det, i alla fall så vitt jag vet, säger Carola.

Smart lösning för dig på resande fot. Pipinette säljs på såväl apotek som i designbutiker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg