onsdag 14 juni 2017

Ram 80x60 ikea

Bästa servicen och utbudet, välkommen! Ring oss direkt så hjälper vi dig! Handla direkt online eller i butik! Letar du efter prisvärda ramar? Besök oss i butik eller på nätet!


Ram 80x60 ikea

Vi har det du behöver. Svensktillverkade ramar. Alla våra ramar håller hög kvalité. Välkommen till Sveriges största rambutik online. Stort utbud av väggdekor.


Skapa vackra möbler av hög kvalitet till rimliga priser. Ramar som hjälper dig att visa upp dina favoritbilder. Vårt sortiment av ramar ger dig massor av möjligheter att ge dina gamla foton nytt liv och en helt ny inramning. Från enkla linjer till intressanta kurvor, du hittar helt säkert rätt ramar till just dina finaste foton.


Ram 80x60 ikea

Kan även användas utan passepartout för att passa en större bild. Frontskydd av plast gör ramen säkrare att hantera. Anpassade i storlek för att hänga flera tillsammans. Kan hängas horisontellt eller vertikalt för att passa ditt utrymme. Passepartout medföljer.


Oavsett om det är frågan om bröllopsbilder, familjebilder eller kanske till och med bilder som du själv fotograferat så är dessa ramar alldeles utmärkta. Olika väggmaterial kräver olika typer av fästbeslag. Använd beslag som passar väggarna i ditt hem, säljes separat.


Ram 80x60 ikea

Ramen har en stabil struktur på grund av väggarna i spånskivor med en tjocklek av mm. Melaminytan är motståndskraftig mot fukt, repor och lätt att rengöra. Gratis års garanti.


Se garantibrochyren för mer information om garantivillkor. Ett fantastiskt leende, en magisk solnedgång, roliga tabbar. Med ramar kan du visa upp de där ögonblicken du har fångat, så att du kan omge dig av trevliga och roliga minnen.


Rama in dina bästa fotografier och fyll en vägg med fina minnen. Du sätter enkelt en personlig prägel på väggen hemma genom att kombinera posters med och utan ram tillsammans med speglar i olika former. För en sammanhängande känsla kan du använda färgerna i väggmotiven som utgångspunkt för resten av inredningen. Detta är endast ett urval av vårt sortiment.


I våra varuhus hittar du många fler varor! Framkalla eller förstora bilder. Billiga ramar med bra kvalité och snabba leveranser. Se alla våra ramar här.


Tack vare dörren närmare stänger lådorna smidigt, mjukt och ljudlöst. FORVARA låda sträcker sig på ¾ av dess djup och ger gott om utrymme för förvaring. Låda med en jämn swing. Finns i flera storlekar i svart eller vitt.


Ramen passar utmärkt när du till exempel ramar in barnens konstverk, bilderna från semesterresan eller släktträffen. Har stått på ben och har därför märken efter skruvarna på undersidan men inget som syns alls när byrån kommer upp som det är tänkt. Poster från playtype E 70x1orginalrör medföljer.


Andy Warhol Campbell Soup tavla 70x1med Ikea strömby ram som medföljer om så önskas. Industrilampa från granit 300kr. Träram med glas, vit syrafri passepartout (missfärgar inte bilden) och MDF-bakstycke.


Ramen kan användas liggande eller stående, beroende på vad som passar motivet bäst. Innermått för passepartout: B8xHcm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg