tisdag 20 juni 2017

Em soffa

Stort utbud av tidlösa howardsoffor hos Trendrum. Handla tryggt och enkelt på nätet. I RoyalDesigns omfattande sortiment hittar du soffor till rätt pris.


Fri frakt över 499kr - snabb leverans! Vi har soffor och världens bästa varumärken till rätt pris. Fynda möbler och indredning till rea-priser hos Chilli.

Gör årets bästa fyn köp online nu! Oavsett om du är ute efter en soffa för det lilla hemmet eller en soffa som rymmer hela bekantskapskretsen så har vi en soffa precis för dig! Vi har även ett stort utbud av byggbara soffor där endast fantasin sätter gränserna! EM sparar viss data om ditt besök för att ge dig en bättre upplevelse.


Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies. Med en bäddsoffa i vardagsrummet eller gästrummet förvandlar du enkelt och smidigt soffan till en rymlig säng om du får nattgäster. En bäddsoffa är även perfekt för den lilla lägenheten eller studentrummet och finns som både framåtbädd och längsbäddad.


Trenton 3-sits soffa i tyg Rocco grå. Hos oss på Em home hittar du ett stort utbud av genomtänkta soffor , välbyggda matgrupper, sköna sängar, utemöbler och andra inspirerande inredningsdetaljer.

Trenton är en nätt och lättplacerad soffa vars stil enkelt kan varieras med prydnadskuddar, plädar och mattor. En soffa med skön sittkomfort och fina detaljer såsom rundade hörn och konade ben. Och framförallt passar in i alla hem. Vi erbjuder soffor med olika sittkomfort, tillverkade med hög kvalité. En soffa ska inte bara skön att sitta i utan även ha en snygg design som passar smakfullt till din inredning.


Flera av våra soffor går att välja i flera olika klädslar samt utformningar. Soffor får ibland agera som sängar, vilket de inte är gjorda för. Att sova i en soffa är på lång sikt inte bra för vare sig din rygg eller soffa. Det sliter ut soffan på ett sätt den inte är gjord för, och det förstör din rygg.


Komforten i en soffa har fokus just på att man sitter i den. I vårt utbud av soffor kan du hitta stor variation och välja den perfekta varianten för ditt hem. Välj bland modeller som bäddsoffa, divansoffa, 2-sits soffa , hörnsoffa eller soffa med hjul och välj det som passar dina behov och din smak bäst.


Här kan du köpa möbler av hög kvalitet och kända varumärken. Hitta din soffa , fåtölj eller säng hos oss. Välkommen till oss på Svenska Hem! Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning.


Du har alltid fri frakt till butik! Din webbläsare har inte JavaScript aktiverat. För att kunna använda Mios hemsida behöver du aktivera JavaScript.

Här hittar du mängder med soffor till ditt hem. Soffan är hjälten i vardagsrummet och sätter stilen för hela rummet. Dock betyder det inte att en grå eller svart soffa inte längre är en hit – och därför hittar du även dessa i vårt stora sortiment. Stor eller liten läder- och tygsoffa.


På ILVA har vi både samlat stora soffor till de stora vardagsrummen och små soffmöbler ditt det mindre hemmet. Med andra ord finns där soffor som passar i varje hem. Det bästa med en modulsoffa är att du kan skapa en egen kombination och därmed få exakt den sofflösning du vill ha. En byggbar soffa som du designar själv.


Sedan kan du anpassa soffmodulerna efter behov. Tack vare vårt stora utbud av stilar och klädslar på modulsofforna kan du enkelt hitta en variant som passar dig. Hos SoffaDirekt hittar du ett brett urval av prisvärda och snygga möbler för hemmets alla rum. I sortimentet finns allt ifrån 100-tals olika soffor och sängar till snygga utemöbler.


Köp möbler online hos SE Möbler - fri frakt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg