torsdag 22 juni 2017

Smart tv utan mottagare

Stort utbud av Smart tv till bra pris. Se alla erbjudanden och köp nu! K, 4K, QLED eller OLE vi har det du behöver hos HiFi Klubben. Se vårt urval av TV Mottagare.


Delbetala i upp till månader.

Har tänkt att köpa tv men vill slippa betala tv -licens då jag bara ska använda den för att kolla netflix mm. Kan man köra trådlöst till tv -boxen från sin. Ny TV utan allt som heter smart - Skärmar och.


Montera bort tv mottagaren - Skärmar och TV. Obs, ingen tv mottagare. Ingen TV -avgift - Det är ingen TV tuner, som gör att det inte tillkommer krav om att betala TV -avgift.


Full Kontroll: - Goda möjligheter för direkt styrning och diagnos.

Egna säkerhetsfunktioner som IR-lås så att inte obehöriga ska kunna byta ingång eller utföra andra förändringar. Fånga kunders uppmärksamhet och berätta om ditt företag, specialerbjudanden och mer med digital signage. Vi har TV -skärmar för digital skyltning. En av de senaste trenderna i tv -branschen är de så kallade smart - tv :arna, vilka är utrustade med funktionalitet som ska göra dem ” smarta ”. Digitalboxar tar emot TV -signalen och skickar den vidare till TV -apparater som saknar inbyggd digitalbox eller har fel digitalbox för den kanalleverantör du har valt. Välj vilken typ av signal digitalboxen ska hantera och vilka videoformat den behöver stöd för.


Det finns även boxar med hårddisk. Vad behövs för att se gratis marksänd digital- tv ? I princip alla nya tv -appararer har det. De kostar runt 5kronor. I många kabel- TV -nät finns det fortfarande analoga program.


Dessa program går att ta in utan problem så länge det finns en gammal, hederlig, analog mottagare i TV :n. Det förefaller dock troligt att de analoga programmen (på sikt) kommer att plockas bort ur utbudet. Precis vid övergången till digital- TV var det mycket tal om införskaffandet av ”­boxar” eller digital- TV - mottagare.


Det var inte så konstigt eftersom det var väldigt få TV -­apparater som hade inbyggda sådana.

Däremot hade alla redan en inbyggd analog- TV - mottagare och nya TV -apparater levereras generellt än idag med inbyggda sådana. Nope, eftersom när du kör tv via nätverkskabel behöver du en mottagare i andra änden vilket är en box och inte är inbyggt i tv apparater. Medans när du kör tv via coaxial kabel, dvs antenn parabol eller kabeltv så kan du oftast välja att köra t. Du måste inte köpa en ny smart - tv för att kunna använda videotjänster och andra typer av appar. Om det finns mer än en mottagare betyder det troligen att du kan spela in ett program samtidigt som du tittar på ett annat.


En TV utan mottagare räknas därmed som en trasig tv - mottagare , = licenspliktig. Varför radiotjänst tycker så, har jag försökt få ett svar på i många år. En rimlig definition är att en smart - tv kan utökas med ytterligare funktioner, det vill säga att den kan bli smartare än den var vid köpet.


Men tv : n måste ha en.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg