fredag 2 juni 2017

Teoriprov 2017

Alla körkortsfrågor du måste kunna på din dator, mobil och surfplatta! Plugga hemma och klara provet! Lär dig teorin snabbt och enkelt. Sveriges största gratissida för att träna på teoriprovet.


Du får dessutom tillgång till en personlig körjournal, statistik samt se dina framsteg.

Du kan välja att träna efter kategori eller göra en fullständig teoriprov. Börja körkort teoriprov online nu! Kunskapsprovet innehåller frågor. Visste du att över 1trafikskolor och utbildningsföretag använder teorifrågor från Körkortonline. Ja ja, detta gamla ordspråk ältas av allt från kaffepimplande matematiklärare till dina föräldrar.


Men det gör det inte mindre sant. Genom dessa kan du vässa din svarsförmåga inför den stora dagen.

Tillsammans med trafiklärare har vi skapat ett stort utbud av teorifrågor. För att du ska få bättre förståelse och uppnå djupinlärning finns förklaring till alla våra frågor. Ljudstöd på alla delar. Trafikverkets teoriprov.


I vår webbtjänst Boka prov kan du boka, avboka och omboka kunskapsprov och körprov för samtliga körkortsbehörigheter. Här kan du ta del av viktig information. Teoriproven finns som program för PC och för internet.


Körkortsfrågor med svar, förklaringar och fördjupningar. Gratis körkortsteori, körkortsfrågor, vägmärken och guider! För att få körkort krävs det som bekant att man klarar teoriprovet. Oavsett om du har eller inte har körkort i dag, hade du klarat det? En av dom befinner sig körkortonline.


Prova dina teorikunskaper tillsammans en fria körkortsprov. Skriv in ditt benämning samt klicka gällande begynna förut att begynna , välgång mo ! Cinwaanda barta af Soomaalig. För dig som ska ta körkort och och ska skriva teoriprovet för körkort.

Testa dina körkortskunskaper med gratis körkortsfrågor via tjänsten Gratis teoriprov. Klarar du teoriprovet? För godkänt behövs rätt eller mer, provet är dock inte tidsbaserat så ta god tid på dig.


Jag har köpt teori övning hos er och har fått aktiverings kod men kommer inte in själva övnings sidan jag vet inte vad som är fel jag har mejlat er jag undrar om det finns något telefonnummer som man kan nå er. Tips för teoriprovet, klara teoriprovet med Körkort. På kunskapsprovet ska du visa att du har de kunskaper som krävs för att vara en trafiksäker och miljömedveten förare. Ett körkort är ofta dyrt. För att minska kostnaderna kan du kombinera teorin med mycket privat övningskörning även om du tar körlektioner på en trafikskola.


Svara på tio slumpfrågor och rätta sedan ditt test direkt. De felaktiga svaren är då markerade i rött och det rätta svaret i grönt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg