måndag 19 juni 2017

Billiga vandrarhem göteborg

Hitta prisvärda erbjudanden med Hostelworld. Prisvärda vandrarhem i Göteborg genom Hotels. Bo centralt, billigt och spara pengar till shopping och nöjen! Söker du ett trivsamt vandrarhem i Göteborg där du bor på gångavstånd till många av stadens nöjen och sevärdheter?


Boka ditt boende hos oss redan idag!

Boka billiga vandrarhem i Stockholm, Göteborg , Malmö och resten av Sverige. Via oss hittar du vandrarhem med hög kvalitet till marknadens lägsta priser. Hos oss kan du välja bland rum i flera storlekar, samtliga med bekväma resårsängar, TV och bra WiFi. I Göteborg finns Sveriges största nöjesfält - Liseberg - med några av Norra Europas största Berg-och-dalbanor. Det finns gott om billiga hotell i Göteborg , oavsett var i staden du vill bo.


I den unga stadsdelen Johanneberg, där du finner en stor del av Göteborgs studenter, hittar du billiga hotell på promenadavstånd från både åkattraktionerna på Liseberg och shoppingen på Avenyn. Här finner du ett flertal en- och tvåstjärniga vandrarhem. I Göteborg har vi 1st förslag på prisvärda vandrarhem , bed and breakfast, stugor och billiga hotell.

Hur hittar man billiga hotell i Göteborg ? Hos momondo kan du söka efter billiga hotell i Göteborg. För att smidigt hitta ett alternativ som passar din resa kan du filtrera din sökning efter gästbetyg, områden och typ av boende, dessutom kan du enkelt jämföra priser för olika hotell i Göteborg. Här hittar du några av dem, men det finns fler att välja på.


Kvibergs vandrarhem i Göteborg. Hos oss finner du rum i flera storlekar samt stugor med bäddar. Du parkerar gratis på vår egen parkering och självklart har du kostnadsfri tillgång till WiFi under hela din vistelse. Vandrarhem Enklare budgetboenden i centrum och utanför stan. Vi har tagit fram en lista på Göteborgs billigaste vandrarhem , där du kan få övernattning så billigt som från 1kr per natt.


Priser börjar från 2kr i sovsal upp till 6kr för enkelrum. Enkelt möblerade rum men billigt boende i centrala Göteborg. Att bo på vandrarhem i Göteborg är ett bra alternativ för dig som vill hålla kostnaderna nere, och spendera den mesta tiden på att upptäcka allt som staden har att erbjuda. Wendelsberg är ett hotell och vandrarhem i sagolik naturmiljö nära till Göteborg city och Landvetter flygplats. Här njuter du i underbar natur, äter gott i vår egen restaurang och tar en skön promenad i den vackra Wendelsparken som också är perfekt för en löprunda.


Vi ligger centralt i Göteborg och har öppet hela året. Våra rum är ljusa och hemtrevliga. Nu stänger vi vandrarhemmet för grundförstärkning och renovering av fastigheten och hälsar er varmt välkomna till oss efter den maj igen.

Då har du kommit helt rätt! Sök efter billiga lågprishotell och hotellrum i Göteborg genom att använda sökfunktionen i vänstra hörnet längst upp på sidan. Du kan sortera alla prisvärda och centrala hotell i Göteborg efter pris eller ange ett prisintervall för att snabbt hitta det billigaste hotellet i Göteborg. I Göteborg på Lisebergsbyn finns två vandrarhem – Sommarparken och Vinterparken. Varje rum har plats för och passar bra för både skolresan, semester med familjen eller företagsresa.


I det välutrustade gemensamma köket kan du laga en härlig middag och passa på att lära känna dina grannar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg