tisdag 13 juni 2017

Magnetkrok

Magnetkrok för att hänga upp t. Vi är ett familjeföretag med lång erfarenhet i branschen. Alermas magnetvaruhus har. HANDLA ONLINE ELLER BESÖK VÅR BUTIK I BROMMA, STOCKHOLM.


Dessa krokar kommer alltid att kunna vara till användning. Perfekt till nycklar, verktyg och lampor m.

Kontakta oss för rådgivning omkring er specifika magnetlösning. Ni får års expertis i certifierade magneter och ett dedikerat säljteam, som alltid står klar. Denna magnetkrok med handtag används främst vid temporär fixering av utrustning, verktyg och andra hjälpmedel. Stort utbud av magneter på Magnordic.


Fäst lätta och tunga föremål med hjälp av magneter. Stark pottmagnet med gängad krok. Med magneter ordnar du smart och enkel montering av bilder, dekorationer, komihåg-lappar och annat.


Vi har ett stort utbud av magneter.

Vi säljer neodymmagneter, magnetfolier med mera. Snabb och säker leverans. Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Kanske har du en magnetisk ytterdörr och vill hänga något där?


Krokarna är i borstad metall och har en matt yta. En förpackning innehåller fyra magnetkrokar. Vi upplever att man köper alltför svaga magnetkrokar till upphängning av kalendrar. Det indirekta draget gör att man ska använda en betydligt starkare magnet. Så här räknar du: När en vikt pressar neråt skal man multiplicera vikten på föremålet med fyra.


Beställ allt inom Kylskåpsmagneter m. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Dekoration, homestyling och mycket mer. Söt krok som kan sitta på exempelvis ett kylskåp. Kan bära upp ungefär en diskhandduk och lite till.


TOOLS är en av Nordens ledande leverantörer av produkter och tjänster till bygg- och industrisektorerna. Nån som vet var jag kan få tag på en stark magnetkrok , dvs en magnet med en krok på som orkar hål. Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.

Monteras på filmdukens drakhandtag. Tack vare den justerbara och infällbara multivinkelkroken kan du hänga det här belysningsverktyget för yrkesbruk på alla ytor, så att du har båda händerna fria för jobbet. Köp billiga kylskåpsmagneter här! Här finns allt från enkel kylskåpsmagnet till roliga kylskåpsmagneter.


Handla tryggt och enkelt. Nya produkter dagligen. Hitta din närmaste TOOLS-butik.


I Sverige hittar du oss med butiker över hela landet från Pajala i norr till Malmö i söder, och vi finns även i Norge och Finland. Barnen och personalen på avdelningen Molnet har samlats runt den runda gröna mattan på golvet för morgonens samling. I dag ska man fiska med bokstavsfiskarna som.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg