onsdag 18 april 2018

Att möta sin själsfrände

ATT MÖTA SIN SJÄLSFRÄNDE. Så här skriver författaren Rita Rogers i sin bok ” Själsfränder ”. Det kan också vara så att vi behöver vissa lärdomar som vi får av en person för att vi skall vara redo att möta någon annan. Det är svårt att förstå vad en själsfrände är innan man har träffat personen i fråga.


För så fort ens vägar korsas infinner sig en speciell känsla i kroppen.

Många som mött sin soulmate förklarar det som att det är energin och själen man dras till, inte kroppen och utseendet. Den närhet som ni två har haft, kommer du att få tillsammans med din själsfrände. Fast större och utan de problem som du hade med din tvillingsjäl. Senare i livet kommer din tvillingsjäl att dyka upp igen.


För med din själsfrände är det menat. Han kommer att visa dig sin utveckling, att han är färdig för att kunna leva med dig. Så hittar du din själsfrände.


Det är mycket sällsynt att någon har turen att möta sin själsfrände i väldigt unga år.

Många möts istället när de nått upp i 30- och 40-årsåldern och vissa finner sin själsfrände först på äldre dagar. Ofta behöver man nå en personlig mognad för att vara mottaglig för ett möte. Längtan efter den sanna kärleken är universell och upptar alla människors tankar, säger hon.


Du känner dig ändå också väldigt trygg med denna tvilling. För att upptäcka sin själsfrände behöver du öppna ditt hjärta. Många vittnar om att själsfränden ofta dyker upp oväntat. Lika dras till lika och den energin vi befinner oss i är den energin vi attraherar in i vårt liv så därför är det viktigt att landa helt och fullt i vår egen energi för att göra sig mottaglig för sin tvillingsjäl.


Get without the ads. Det är inte alltid som båda parter är i fas med att mötas, men det hindrar inte att de möts då själsfränder är förutbestämda för varandra. Skip trial month free. Den där personen som allt känns enkelt och behagligt me den som är en lugn och trygg hamn som får oss att slappna av och känna oss bekymmerslösa och lätta om hjärtat är oftare en livspartner än en själsfrände.


Men att man avslutar varandras meningar och det känns som man känt varandra hela sina liv säger ju alla, det är liksom ingen grund att bygga ett äktenskap på. Att möta sin själsfrände. Jag tror att det är jätteviktigt att man har samma värderingar, målsättningar och prioriteringar, sådant som nästan aldrig ändras hos en person. Alla dessa oerhört starka känslor, sitt nyfunna sanna jag och vår frihet och kärlek till oss själva kunde i mötet göra att vi började tro att vi inte längre älskade vår själsfrände men det vi upplever är den sanna kärleken.


Du behöver inte låtsas längre.

De tre exemplen är för att beskriva hur det är att leva tillsammans med sin tvillingflamma, en tidigre okänd själ respektive sin själsfrände. Självklart kan en människa ha egenskaper hämtade ur alla de olika tre beskrivningarna men det är inte möjligt att träffa en person som har alla tre själsegenskaperna. Ja,detta är ju att känna att man har kommit hem. Själsligen är det som att öppna en dörr till sitt inre. Du kan vara dig själv fullständigt, du blir sedd för den du är och du ser den andre för vad den är.


Det handlar om en total acceptans och den största,innerligaste kärleken. Själsfränden dyker upp i ditt liv först när du är redo för det i din livsfas och ni har något att lära av varandra. Syftet med att möta sin själsfrände är att väcka och utmana dig. Så att du växer och utvecklas själsligt.


En själsfrände påverkar dig så djupt att du börjar gå mot det liv du är menad att leva.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg