onsdag 11 april 2018

Lyssna på storytel på datorn

Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få. Starta din provperiod idag! Störst på återanvänd IT. Inrego är marknadsledande inom återanvändning.


Lyssna på storytel på datorn

Stort utbud av Dator till bra pris. Se alla erbjudanden och köp nu! För en fast månadskostnad kan du lyssna på de populäraste nyheterna när du vill, var du vill. Podcaster är kostnadsfria ljudprogram som du kan strömma och lyssna på med datorn.


Du kan lyssna på enskilda avsnitt eller prenumerera på ett program så att nya avsnitt hämtas automatiskt så fort de blir tillgängliga. Lyssna på podcaster på datorn. Nedan finns ett antal tips du kan använda om du vill felsöka tjänsten. Se till att Java är installerat och uppdaterat på din dator. Som tur är har man en förmån at låna ljudböcker eller motsvarande på biblioteket om man har en synskada, dyslexi, afasi eller saknar förmågan at hålla i en bok.


Hej, Har haft storytel på min Ipad sedan jul och varit jättenöjd. Tänkte att det ibland är bra att kunna lyssna på telefonen. Men nu då jag ska logga in på Ipaden så går det ej följande kommer upp då jag skriver in meiladress och lösenord. Medkan du lyssna på direktsänd musik som strömmas via internet.


Tunes kan spela upp många av de typer av ljudfiler som finns på internet, bland annat talfiler. På den här sidan hittar du gratis ljudböcker för barn på svenska och engelska. Streama och lyssna på ljudböcker gratis online via nätet eller ladda ner som mp3. Prova fritt i dagar!


Väljer du det billigare alternativet från Nextory får du dock vänta ett halvår innan du kan lyssna på den nya boken alla pratar om i lunchrummet. För den prismedvetne är BookBeat kronor billigare per månad (1kronor). Många verkar tycka om Lars Wilderäng. Kommer lyssna på Stjärnklart först tror jag. Alla stora svenska radiokanaler.


Klicka på radio-ikonen och lyssna hemma eller på kontoret. Lätt att använda och 1 gratis. Storytel Reader Vad är en Storytel Reader? Få tillgång till hela deras utbud av ljudböcker och e-böcker i dagar! Hitta bästa sättet för dig att börja lyssna på ljudböcker gratis!


Lyssna på storytel på datorn

Börja lyssna med din mobil, surfplatta eller dator , när du vill. Lånetiden för e-ljudböcker är dagar. Att lyssna på böcker är enklare än kanske någonsin tidigare, och det finns en del olika tjänster att välja mellan. Här kan du lyssna live på Lugna Favoriter 10nätet med din dator , surfplatta eller telefon.


Nedan kan du se några av de berömda radioapparater i landet Sverige och även lyssna på radio som liknar LugnaFavoriter107. Du kan även söka på streamad radio, eller stream radio för svenska och utländska radiokanaler som man kan lyssna på via nätet. Vi har , för både direktsända kanaler och efterhandslyssning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg