onsdag 25 april 2018

Gleerups digitala läromedel

Gleerups digitala läromedel

Digitala läromedel och kurslitteratur. Beställ idag för snabb leverans. Så här fungerar digitala läromedel. Läs mer här för bra information! En helt ny upplevelse av digitala läromedel.


Gleerups digitala läromedel

Nya möjligheter för dig som lärare. Bläckpatroner och toner. Här loggar du som lärare eller elev enkelt och snabbt in. Här får du användbara tips som hjälper dina elever igång. Gleerups erbjuder ett brett utbud av tryckta och digitala läromedel för gymnasium och vuxenutbildning.


Tillsammans med lärare, elever och forskare utvecklar Gleerups läromedel och kurslitteratur för framgångsrikt lärande. Du som lärare möts av ny design, massor av nya funktioner, fler ämnen och nya möjligheter för navigation och överblick. De digitala möjligheterna har utnyttjats till fullo för att levandegöra ett kvalitetsinnehåll med både bredd och djup i alla ämnen. Gleerups heltäckande digitala läromedel för 4-finns i hela ämnen. Här finns många smarta funktioner som hjälper till att inhämta kunskap och utveckla förmågor utifrån varje elevs förutsättningar och behov.


Men det slutar inte där. Gleerups nya engelska 7–är ett heltäckande digitalt läromedel , utformat efter Lgr och uppbyggt utifrån kursplanen. Kort film om Gleerups engelska 7-I den här filmen får du en rundvandring i Gleerups engelska, digitalt läromedel för årskurs 7-9. Bakgrundsfärg och textstorlek går att variera. Egna anteckningar, markeringar och favoriter samlas i personliga översikter.


Dessutom går det att få all text uppläst med talsyntes. Gleerups digitala läromedel har stöd för smart studieteknik och ger stora möjligheter till en personlig upplevelse. Kom igång direkt med att prova våra digitala läromedel i dagar utan kostnad. Alltid ett aktuellt urval av böcker - Köp dina böcker hos Akademibokhandeln!


Gleerups digitala läromedel

Sign in to like videos, comment, and subscribe. Registrera dig som användare (00:20) 2. Du möts av ny design, massor av nya funktioner, fler ämnen och nya möjlighete. Med en enkel inloggning kan dina elever arbeta i samma läromedel på sitt modersmål. Begreppaguider integrerat i digitala läromedel är en inläst pedagogisk bearbetning av olika läromedel och förklarar innehållet på elevens modersmål. I de nya digitala läromedlen har vi dessutom nyttjat de digitala möjligheterna fullt ut, säger Marcus Ander, konceptansvarig digitala läromedel , Gleerups.


Nytt sätt att navigera För att ge lärare och elever en enklare överblick i läromedlet har Gleerups skapat ett nytt sätt att navigera. Detta märktes inte minst under SETT-mässan i Stockholm som hade större fokus på digitala läromedel än tidigare och där intresset var mycket stort när Gleerups nya digitala läromedel premiärvisades. Upptäck Gleerups nya digitala läromedel ! Ett omfattande kunskapsinnehåll i kombination med den senaste tekniken ger eleven en levande lärupplevelse med nya möjligheter att lära på sitt eget sätt, och för läraren finns en rad nya verktyg. De digitala läromedlen är heltäckande och innehåller text, lju bil film och animeringar samt tester och övningar så användaren ges stora möjligheter att läsa, lyssna, titta och interagera med ett dynamiskt och ständigt aktuellt innehåll. Prima svenska är ett komplett digitalt läromedel i svenska med nya möjligheter för individuell språkutveckling och dokumentation.


Självklart utifrån Lgr och aktuell språkforskning. Gleerups och ILT fördjupar sitt samarbete och till höstterminen erbjuds lärare och elever tillgång till digitala läromedel , flerspråkiga filmer och fördjupningsguider på elevens modersmål. Elever med ett annat modersmål än svenska har bättre chans att lyckas i skolan om de får använda både modersmål och svenska i klassrummet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg