fredag 6 april 2018

Hårsalong växjö

På frisörsalongen Mind i Växjö arbetar vi med professionell hårvård och styling. Du hittar oss centralt på Storgatan mitt emot ingången till Tegnergallerian. Vi ger dig en härlig upplevelse med väl utförda behandlingar. I shamponeringsrummet kan du koppla av i våra liggfåtöljer. Salong Gränslös - Din frisör i Växjö för en bättre hårdag.


Ny frisyr, hårfärg, hårspa, styling, bästa skägg – gör dig redo för en bra hårdag. Salong Globe, din frisör i Växjö med fokus på hållbar hårvård. Välkommen till en lugn miljö med låg ljudnivå i ljusa och rymliga lokaler.


You Haircare hittar du i hjärtat av Växjö , inne i Blända passagen. Vi på salong You värdesätter rätten att kunna uttrycka sig som person genom sitt yttre. Vi älskar starka personligheter och unika looks. Vi vill ge dig en look som visar vem just du är.


Le Lac är salongen som kombinerar klassiska behandlingar, med nya moderna. Stor vikt har lagts vid miljön och helhetsupplevelsen. Hit kommer du för att.


Hitta och få information om frisörer i Växjö och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Lyx är olika för alla, vissa tycker att det är lyxigt att sitta hos frisören i flera timmar och vissa tycker att det är lyxigt att hinna med en klippning på. Varmt välkommen till oss. Beläget mitt i Växjö , är vi en salong för alla – ung som gammal, man som kvinna, traditionell som trendig. Vi är ett erfaret team i ständig utveckling som arbetar mot ett enda mål – att ge dig en professionell och personlig upplevelse.


Hårsalong växjö

Din webbläsare stödjer inte canvas! Peoples identitet är modern samtidigt som den är. Hos Storgatan hittar du din personliga frisör som med känsla, stor lyhördhet och flexibilitet gör allt för att överträffa dina förväntningar.


Hårsalong Växjö - hårfrisör, barnklippning, festuppsättningar, frisyrer, bruduppsättningar, färga håret, herrfrisör, hårförlängning, färgning. Som en av Växjös mest populära och trendiga frisörsalonger kan du känna dig trygg med att du är i professionella händer. Vi är fem medarbetare med lång erfarenhet. Vi arbetar med välkända märkensom. Frisör mitt i Växjö centrum.


Hårsalong växjö

Låt oss ta hand om dig en stund. Klippning, färgning, toning och styling. En professionell hårsalong med fokus på kvalité. Välommen till oss på Spader Kung, vår genuina affärs ide med enbart drop in gör oss till stans tillgängligaste frisör. Vi är ett gäng glada och positiva frisörer i olika åldrar som kan tillmötesgå alla kunder.


Alla innehar vi gesällbrev. Här hittar du kontaktuppgifter till frisörsalonger i Växjö. Ring för tidsbokning eller gå in på salongens hemsida för att se om bokning kan göras online.


Här används färger och produkter som är noga utvalda av omtanke till din och min hälsa och även vår miljö.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg