fredag 27 april 2018

London med barn harry potter

Tillbringa en dag i Harrys magiska värld. Boka biljetter online nu! Känn dig säker när du bokar biljetter för toppaktiviteter och rundturer inför din resa. Hundratals möjligheter.


Towern, Legolan utflykter.

Saker att göra för hela familjen! Lottie Knutson ger sina bästa tips för en urbrittisk weekend med magiskt tema. Harry Potter är tillbaka och lockar både vuxna och barn till London. Följ med på en rundtur!


Det är ett misstag att med barn resa till London och utgå från att man kan göra precis samma saker man brukar göra som vuxen. För barn som dras runt i affärer hela dagarna blir London bara en alldeles för stor storstad. Att leta efter den osynliga magin.


Välj önskad avgångstid vid bokningen.

Efter att du har druckit en skummig honungsöl och provat att rida på en kvast är det dags att gå ombord på bussen som tar dig tillbaka till London. Så här svarar deUtan att avslöja för mycket om vad som händer i början av turen så kan jag i alla fall informera om att den första halvtimmen är man ”fast” med en guide. Resan med barnen till London är bokad. Vi reser i november och huvudsyftet är att se Premier League (Chelsea), men eftersom vi ska vara där i tre dagar vill jag gärna ha tips på fler aktiviteter. Offentliga toaletter i London , finns det?


Sedan undrar jag om det finns något speciellt område i Hyde Park som är extra fint eller så? Vegomat, restauranger med veg. Hotellet som heter Georgian House, och ligger i närheten av Victoria station, öppnade nyligen unika trollkarlsrum som påminner om dem på den magiska internatskolan Hogwarts. Gå förbi köerna med enkla mobilbiljetter.


Låt GetYourGuide bli din resepartner. Vi fortsätter åka på våra mycket omtyckta resor till London , boka redan nu! Du kan till exempel hitta produkter som trollstavar, peruker, maskeradkläder, och glasögon.


Warner Bros Studios ligger ca mil utanför London. Det finns mycket kul i London för oss barnfamiljer! London är en härlig storstad och ett perfekt utflyktsmål för familjer med barn i skolåldern och uppåt.


Här finns roliga butiker, gatuartister, spännande museer och berömda byggnader de känner igen från skolböckerna.

Rowling, magiska illustrationer av Jim Kay, och knasiga, underbara och inspirerande artefakter som har plockats från arkiven på British Library. Hitta din resa till Orlando här. Familjen Prewett var en renblodig trollkarlsfamilj som inte stödde Voldemort och hans dödsätare.


Shop Pottery Barn Kids Collection View The Lookbook. Du får den laveste pris hos ARTE Udland. Vi har reserverede pladser. Vill du inte ha några besvär med att ta sig dit rekommenderar jag att du tar en kombinationsbiljett från någon turistbyrå. Då ingår inträde och busstur till och från centrala London.


Den enda nackdelen med detta arrangemang är att du bara har tre timmar på dig på Harry potter studio tour. För oss hade det varit för kort. Välj bland ett stort utbud hotell till bra priser.


Ingen bokningsavgift tillkommer. Här hittar du alla prylar som har med trollkarlsskolan Hogwarts att göra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg