torsdag 5 april 2018

P3 dokumentär topplista

Programmet som blickar bakåt, gräver i arkiven och pratar med dem som var med när det hände. Varannan torsdag (ojämna veckor) E-post. Topplistorna hämtas med hjälp av iTunes.


Pdokumentär toppar den rikssvenska listan med all förståelse för även om man vet hur händelsen slutade lyckas de få sammanhanget intressant, spännande och som om att sanningen fortfarande är oklar. Exempel på avsnitt: Utöya, Massakern i Orlando, Palmemordet, Hagamannen, Terrordåden i Paris, Stella Polaris och mycket mer. Ansvarig utgivare: Şîlan Diljen där inget annat anges. Anton Bergs dokumentär om Diskoteksbranden i Göteborg tog hem priset i hård konkurrens med nio andra dokumentärer. Alla dokumentärer sorterade efter ämne.


Bästa intervjuerna – hela listan. Bra priser och snabb leverans. When a great deal means a great deal! Letar du också efter en bra podcast? Hoppas du hittar en ny favorit podcast!


I PDokumentär hör du berättelser från verkligheten. Poddindex kommer varje vecka att presentera en aktuell topplista över de flesta av Sveriges mest lyssnade poddar. Tillsammans med ett gäng, beväpnade med blydaggar och järnrör, ska han driva de så kallade tattarna ur Jönköping.


På Podtail kan du lyssna på de senaste avsnitten från dina favoritpodcasts helt gratis, utan app, direkt i webbläsaren eller mobilen. PNyheter Dokumentär. Podd med dramatiska dokumentärer och spännande granskningar. Senaste nytt i sociala medier och radio.


P3 dokumentär topplista

En enkel man som var övertygad om att han skulle hjälpa iranier och andra flyktingar att ta sig till Sverige. Han såg sig lite som ett helgon och hade inga problem att ställa upp i tidningen och berätta vilka olagligheter han höll på med. Nedan listas de mest spelade låtarna spelade från Pdet senaste dygnet. Spellistan finns tillgänglig i Spotify och uppdateras dagligen med de senaste hitsen från P3. Vi har fler topplistor från radiokanalen i spalten till höger.


Nu har jag äntligen upptäckt podden Spår och jag är så tacksam att få höra dig i ytterligare intressanta poddar. Sveriges Radio är ett företag i allmänhetens tjänst – ett public service-företag. Fri frakt Fri frakt när du handlar för över 6kr!


P3 dokumentär topplista

Bonusprogram Din stjärnstatus gör skillnaden! Sverige skakades av det brutala trippelmordet som är ett av de mest uppmärksammade fallen i svensk kriminalhistoria. För kvällstidningarna blev det här ett av de mest lönsamma sommarmorden någonsin.


Släktfejden En modern version av släktstriden mellan Capulet och Montagu i Romeo Julia. Generation efter generation slåss och har tappat kunskap och perspektiv om. PDokumentär sänds söndagar 18.


Inför SR-programmets tioårsjubileum har lyssnarna fått fram sitt favoritavsnitt och under lördagskvällen presenterades resultatet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg