onsdag 18 april 2018

Skicka in synintyg till transportstyrelsen

Blanketten används för att skicka in intyg om synprövning för körkortsbehörigheterna AM, A A A, B, BE och traktorkort (grupp I). Spara på papper och porto. Du som är legitimerad optiker eller behörig på trafikskola kan snabbt och enkelt skicka in intyget via vår e-tjänst. En del blanketter finns även som e-tjänst för dig som är intygsgivare.


I så fall hittar du länken till våra e-tjänster under namnet på blanketten.

Yrkestrafikhandlingar. Transportstyrelsen skickar ett inbetalningskort senast den 12:e dagen i betalningsmånaden. Gör synundersökning hos optiker ta med synintyget.


Avgiften för körkortstillståndet är kr. Skicka in ansökan om körkortstillstånd. Saknar optikern den möjligheten måste en pappersblankett användas.


De blanketter som beställs skickas hem till aktuell folkbokföringsadress.

Det tar fyra till fem arbetsdagar tills att du har blanketterna i din brevlåda. Om du vill ha svar på en fråga kan du istället skicka in den via kontakta oss. Syntestet görs för att du ska få ett synintyg för ditt körkortstillstånd. Synundersökningen tar cirka minuter och under den mäter vi synskärpa, både med eller utan eventuella hjälpmedel, samt gör en undersökning av synfältet. Vilka optiker är anslutna till e-tjänsten som gör att de kan skicka synintyg till transportstyrelsen ? Har läst att det går snabbare med elektronisk ansökan.


Kan man kanske skanna in intyget och skicka in det elektroniskt själv? Men trots att veckorna gick fick han inget svar. Här kan du på ett enkelt sätt beställa hem olika blanketter. Vi skickar hem den valda blanketten till din folkbokföringsadress. Du bör få blanketten i din.


All information om mig finns ju trots allt på synintyget så de kan skicka svarspost med blanketter om förnyelse av körkort till min folkbokföringsadress? Det du skriver på baksidan av brevet är till för om brevet kommer på avvägar så att det kan skickas tillbaks till dig. Det snabbaste sättet är att ansöka och betala direkt på internet (där hittar du också aktuella priser), men det går också bra att beställa blanketter hem till sin folkbokföringsadress.


I sådant fall får man dock räkna med att det tar lite längre tid.

För att få övningsköra krävs också körkortstillstånd. Här hittar du blanketter som riktar sig till dig som privatperson. Enskilda läkar- eller synintyg för körkort hittar du under Läkar- och synintyg. Alternativt kan du få ett synintyg från en optiker.


Men var beredd på att dessa oftast inte är ansluta till e-tjänsten, vilket gör att du eventuellt måste ha med dig pappersblanketterna för synintyg , för att senare kunna komplettera via post. Vi utför alla typer av synintyg t. Korta väntetider tack vare att vi har egen läkare i butiken Körkort. Synintyg körkort läkare.


Detta är en forumtråd från Garaget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg