torsdag 12 april 2018

Förlängningsarm långe jan

Välkommen till Naturkompaniet! Gör vardagen till ett äventyr! Passar att koppla in i det befintliga dosuttaget i taket. Långe jan hängs på den vanliga takkroken och sen är det bara att rikta in din lampa till den plats du vill. Långe jan är en teleskåp arm som gör att du kommer ut extra mycket.


Tyngden du kan hänga i långe jan är kilo i utdragen fullängd.

Förlängningsarm för takarmaturer. Uttaget sitter inte ovanför matbordet och du vill ha en lampa hängande där, vad gör du då? Det går att flytta lampans startposition från uttaget med den här förlängningsarmen. Fäst koppen i uttagets krok och. Långe - Jan förlängningsarm som är jordad.


Den smidiga lösningen för dig som vill placera din taklampa en bit ifrån takkroken. Monteras på den befintliga lampkroken. Armen är teleskopisk - går att dra ut.


Du bör inte belasta den med mer än kg.

Perfekt tillbehör ifall man vill att taklampan ska hänga ner på ett annat ställe än precis under takuttaget. Vi ljussätter ditt hem, din trädgård eller din arbetsplats med lampor från hela världen. Lampan använder cookies för att förbättra användarvänligheten samt för att vi ska kunna erbjuda ett relevant innehåll.


Genom att fortsätta använda. Maximal belastning är kg längst ut på armen. Med vår förlängningsarm kan du flytta lampan dit du vill utan att behöva borra nya hål och flytta el.


S-märkt och försedd med jordad kabel. Vi har nu satt upp lamparmen och den blev riktigt bra. Fyren är belägen längst ned på Ölands södra udde och är en angöringsfyr. Du kan hänga en maxvikt på 5kg. Med en höjd på meter är Långe Jan landets högsta fyr.


Långa Lisa förlängningsarm. Ett besök här är uppskattat av både vuxna och barn och rankas på tripadvisor som en av öns främsta sevärdheter! Säljer en oanvänd Långe Jan förlängningsarm. Aldrig använd då min lampa var för tung, max vikt för armen är 5kg.


Nypris 300kr Finns på Carlshem. Långe Jan , officiellt namn Ölands södra udde, är en fyr i Ås socken på Öland. Max vikt kg, Justerbar 6-94cm från takkåpans centrum.

Från midsommar och fram till skolstarten bemannas Långe Jan av sommarjobbare. Under denna period är fyren öppen kontinuerligt 10. Tillsammans med Länsstyrelsen i Kalmar har vi lyckats kombinera ett ekologiskt arbete med en golfupplevelse utöver det vanliga. Från en natursynpunkt återställer vi den till hur det en gång såg ut på Öland.


Matjorden från åkermarken har grävts upp och forslats bort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg