torsdag 12 april 2018

Digitala läromedel svenska

Digitala läromedel svenska

En helt ny upplevelse av digitala läromedel. Nya möjligheter för dig som lärare. Digitala läromedel och kurslitteratur. Beställ idag för snabb leverans. Läsresan: Läsebok för förskoleklass - åk med berättelser, sagor, rim och faktatexter.


På Övningsmästaren hittar du ljudfiler, ordträning, hörövningar och begreppsträning till flera av våra läromedel i moderna språk, svenska , sva, sfi och matematik. Tillsammans erbjuder vi Sveriges mest omfattande och kvalitativa utbud av digitala läromedel – blended och heldigitalt. Rådgivning, Kom igång och Fortbildning ingår alltid vid test och användning av våra digitala läromedel.


I Bingel finns färdighetsträning kopplad till våra läromedel. Dessutom finns övningar som Träna inför nationella proven i matematik, Extra Bingel och Utmaning matematik. Lilla Språkmästaren digital.


Trender verkar gå mot mer en-till-en material, smartare läromedel som kan följa upp elevernas resultat och ämnesövergripande läromedel som ” digitala världar”. Extra stolta är vi över lärarstödet som gör det enklare för dig att både följa enskilda elever och skapa spännande diskussioner i klassen. Vi kommer gärna ut till din skola och presenterar våra digitala läromedel. Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig. Läs vår blogg om varför du ska välja digitala läromedel.


I Majemas utbud av digitala läromedel hittar du den interaktiva webbtjänsten Klassrumskalendern. Vi har även våra lärarwebbar för Språkskrinet. Våra nya basläromedel har också lärarwebben. För engelska så har vi serien Learn English med lärarwebbar för årskurs 1-3.


Läromedel som stödjer dig i arbetet med att utveckla elevernas förmågor i språket för att tänka, kommunicera och lära! Alltid ett aktuellt urval av böcker - Köp dina böcker hos Akademibokhandeln! Här hittar du tryckta och digitala läromedel i svenska för såväl studieförberedande som yrkesförberedande program. It i skolan i en allt större. Digilär Svenska för gymnasiet är ett komplett digitalt läromedel som täcker det centrala innehållet för kurserna Svenska och.


Digilär Svenska : snabba om innehållet Fyra läromedel i ett – handbok, språkvetenskapliga delar, litteraturhistoria och litteraturvetenskap samt intresseväckande teman. Gleerups har ett stort utbud av digitala läromedel i svenska för gymnasium och vuxenutbildning. Prova Gleerups digitala läromedel gratis och upptäck alla fördelar! Det finns digitala läromedel som håller hög kvalitet, men det är många som inte alls har någon effekt eller till och med har negativ effekt, säger Agneta Gulz, professor i kognitionsvetenskap vid Lunds och Linköpings universitet. Det satsas mycket på digitala läromedel och digitaliseringen av skolan.


Digitala läromedel svenska

Varje kursdel av vårt digitala läromedel i svenska består av tydliga och strukturerade genomgångar av olika moment i kursplanen. Eleverna inspireras att utveckla sina förmågor och färdigheter i verklighetsnära och kreativa övningar. Prova NE:s digitala läromedel i svenska för gymnasiet gratis i dagar.


Utbudet av digitala tjänster i skolan ökar. Allt från de stora förlagen till mindre företag erbjuder olika slags digitala läromedel och pedagogiska verktyg. Därtill kommer allt material som finns gratis att hämta hem på nätet.


Men det är inte alltid så lätt att veta vad som är bra och dåligt ur ett lärandeperspektiv. Här loggar du som lärare eller elev enkelt och snabbt in.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg