torsdag 5 april 2018

Hamnkrogen ven

Vi håller på att lägga ut en helt ny hemsida och Ni får ha överseende med små fel och vi kan ej idag garantera all info, texter och priser är korrekt. Affärsidén då som nu, var bra läge, billiga priser och hög kvalité på mat och dryck. Håll ert nästa möte på Ven. När vi väljer att åka bort för att hålla ett möte eller workshop handlar det oftast om att vi vill skapa ett eget ostört rum, där vi fokuserat kan jobba med våra utmaningar och samtidigt stärka teamet.


Här hos oss på Ven finns en särskilt god och omfamnande miljö! Observera att vi har fler drop-in platser i restaurangen än bokningsbara platser.

Eftersom vi prioriterar våra restauranggäster kan vi ibland ha svårt att hinna svara på mejl. Vi hoppas på överseende med detta och återkopplar så snart vi har möjlighet. Under säsongen så serverar vi 2-olika lunchrätter i olika stilar och pris.


Varje dag finns det dessutom en förrätt och dessert. Den anrika hamnen Kyrkbacken på ön Hven, belägen mitt i Öresun är en plats för rekreation och semester. Välkommen till Kyrkbackens Hamn.


Hamnen är 1år gammal och Ålabodarnas by så mycket äldre. Här finns matsal, uteservering samt en festvåning.

Upplev och njut på ett kulinariskt smultronställe ett stenkast från havet. Vinkällaren med representanter från hela världen garanterar att både novisen och vinkonnäsören hittar något som. Vens insektsfauna innehåller också flera hotade arter. Ven har årligen ett stort antal besökare och således även Vens naturreservat.


Så vill vi också att det ska vara, att alla ska kunna ta del av Vens vackra och unika natur men därför är det också viktigt att alla respekterar de bestämmelser som gäller inom naturreservatet. Hamnkrogen har något för allas smaker. Spirit of Hven Backafallsbyn is a family owned business with a 4-star hotel and conference facility. Reviews En stor besvikelse, beställde rotfruktstallrik som bestod av en halv. Tanken är att bygga ut restaurangen och koppla den till Baronen och eventuellt Hotell Packhuset.


Nilla hade spelat kvällen före på. Det är familjen Kinnerfelt, som driver cykeluthyrningen på ön som köpt krogen. Det stämmer, säger Cecilia Kinnerfelt när Landskrona Direkt ringer upp. Vi hyr ut den norra delen av huset.


Konkurs – men inte för hamnkrog. Vi har ett litet extra minivernissage lördagen den juli. I vår restaurang tolkar våra kockar de skandinaviska klassikerna med ett modernt och uppdaterat uttryck. Här njuter vi förtiden helt inne i framtiden.


Vill man stanna längre än över dagen och låta själen falla till ro, finns boende för alla plånböcker från enklare vandrarhem till stugor och topputrustade hotell.

Ven dess säregna specialitet som paradisö. Ven är en ö nån kilometer utanför Landskrona som är känt för tre saker. Nämligen vilda fasaner, jävligt stora bockar och Magnus Pettersson.


Magnus är vens okrönte konung och det är inte svårt att fatta varför. Han är ständigt brunstig, jagar i rosa kläder med ett rosa gevär, säger inte nej till fest och garvar i ett.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg