torsdag 5 april 2018

Tjuv och polis alga

Tjuv och polis alga

Bekanta dig med vårt utbud online. Babyland - stort utbud produkter från välkända varumärken. Köp barnvagnar till bra pris. Fri frakt och snabba leveranser! En av Nordens ledande e-handelsbutiker.


Köp Alga på nätet till bra priser. Se utbud från flera butiker. Shoppa dina favoriter hos Ellos nu! Hos Ellos hittar du allt inom mode.


Tjuv och polis Tjuv och polis Kortspel Tokstollar Top Banana Trafiklotto Tralalaspelet Transportspelet Traverse Travspelet Tre i rad Resespel Tribalance Triominos Triominos Qube TriBond Trippel Yatzy Tuffa Viktors kortspel Twister Tyrannosaurus på jakt Tänk som jag. U Universums härskare Uno Uppdraget Uppmaningen Urkul Utan tvekan. Det gäller att tjäna så mycket pengar som möjligt. Tjuv och Polis , en familjeklassiker där du kan spela både som tjuv och polis.


Tjuv och polis alga

Den som tjänat ihop mest pengar, vinner! Antal spelare 2- från år. Leker du polis , ska du plocka in de framgångsrika rånarna och inkassera prispengarna. Som polis gör du allt för att stoppa tjuvarnas framfart och som tjuv vill du vara snabb och gömma de pengar du lyckats själa.


Samla familjen och spela denna klassiker som har roat spelare i över år. Väljer du tjuvens roll, ska du stjäla så mycket pengar som möjligt. Ett gott råd från polisen ! Se till att du alltid har en polis hack i häl på varje. Ett enkelt och roligt tjuvfångarspel för de yngsta barnen. Med lite tur och ett bra kom- ihåg gäller det att bli först med att fånga fem bovar och sätta dem i sitt eget lilla fängelse.


Se bara upp så inte tjuvarna rymmer igen! Tio helt vanliga medborgare ska planera och genomföra en spektakulär kupp i Askersund. För 2-spelare, 6-år.


De ska stjäla miljoner kronor, gömma bytet och fortsätta sina vanliga liv. Samtidigt sätter fjorton erfarna före detta poliser i gång en jakt på att hitta både pengarna och ” tjuvarna ”. Som polis ska man se till att bura in tjuvarna och inkassera prispengarna. Som tjuv gäller det att råna banker och postkontor och se till att gömma bytet.


Tjuv och polis alga

Spel Tjuv och polis Alga. När en polis lämnar polishuset behöver han inte gå ut genom porten, utan kan gå direkt längs rutorna ut på närmaste gata. Två eller flera pjäser får inte lov att stå på samma ruta (undantag: när polisen häktar en tjuv ). Poliserna får alltid passera varandra och radiobilen, och radiobilen år alltid passera poliserna. En riktig svensk spelklassiker som har sålts till barnfamiljer i över år!


Du väljer att antingen spela som tjuv eller polis , och målet är att tjäna så mycket pengar som möjligt. Då åker tjuven in i finkan för en till sex omgångar och sen är denne ute igen och flyttar sig runt spelplanen på jakt efter nya banker eller postkontor att råna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg