onsdag 11 april 2018

Ogräsbekämpning med hetvatten

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris livsmedel. Ogräsbekämpning med hetvatten är det bästa alternativet.


Inga farliga hälsovådliga partiklar borstas upp i luften som vid borstning med stålborste av gator och torg.

Detta ger en bättre och renare miljö att vistas i. Mantis erbjuder professionell teknik för miljövänlig och kostnadseffektiv kontroll av ogräs på alla ytor, vare sig det gäller konventionell odling eller ekologisk trädgårdsodling, landskapsarkitektur eller kommunal sektor. MILJÖVÄNLIG OGRÄSBEKÄMPNING MED HETVATTEN Ogräs som växer där det inte ska har i alla tider ställt till problem i offentliga utemiljöer som parker, kyrkogårdar och bostadsområden. Bekämpning kostar både tid och pengar, inte minst sedan kemiska medel blivit otillåtna av miljöskäl.


K-Heat är en relativt ny produkt på marknaden som bekämpar ogräs med 1 vatten - Miljövänligt och effektivt! Maskinen kan även användas för. Ekologisk ogräsbekämpning med K-vagnen.


Hos oss på K-vagnen hittar du högkvalitativa maskiner för effektiv och ekologisk ogräsbekämpning.

Vi har ett miljömedvetet perspektiv på alla våra produkter, varför vi tillverkar maskiner som tar bort ogräs genom sanering med hetvatten. Den absolut mest miljövänliga och effektiva metoden för ogräsbekämpning är att använda hetvatten. En metod som både är hållbar och skonsam mot människor och miljö. Redan innan Daniel Hördegård hade beställt sin första maskin hade han fått kontrakt med Värnamo kommun.


Nu äger han två stycken redskapsbärare från Multihog utrustade för att bekämpa ogräs med hetvatten – och han tror att det kan bli aktuellt med en tredje maskin inom något år. Så här ser maskinen ut som med hjälp av hetvatten ser till att bekämpa ogräset. Det enda som används är 98-gradigt varmt vatten.


Istället för att kemiskt ogräsbekämpa stora ytor, kan man med denna innovation, baserad på användandet av hetvatten i kombination med en ny, unik världspatenterad sensorteknik, känna av var ogräset växer och bekämpa de ytorna, vilket ger högsta kapacitet till lägsta kvadratmeterpris och, bäst av allt, resultatet blir minst lika bra. Europas ledande maskinlösningar för ogräsbekämpning utan kemikalier. Heatweed-metoden använder hetvatten i kombination med patenterad teknologi.


Andra lösningar som hetvatten och termisk ogräsbekämpning kräver 6-behandlingar per säsong för att vara riktigt effektivt. Brandrisken kan elimineras om ogräsbekämpningen utförs med ånga eller hetvatten. Hetvatten I en del länder har man börjat bekämpa ogräs på hårdgjorda ytor med hetvatten. EcoWeedKiller Marknadens effektivaste ogräsbekämpning ! Vid ogräsbekämpning med hetvatten förstörs cellerna på två olika sätt.


Om växten under en viss tid utsätts för temperaturer mellan och 60°C stelnar proteinerna i cellen, medan en snabb temperaturstegring till 100°C spränger cellerna på grund av den snabba tryckstegringen i cellen. Om du någonsin provat att bara dra upp dem vet du hur svårt det kan vara.

Särskilt med maskrosor eller annat ogräs med liknande rötter. För att göra det lättare, vattna området runtomkring eller vänta till efter regn så marken är mjuk. Använd en kniv eller skruvmejsel längs med rötterna för att lossa dem innan du drar upp. Mini och Mid kan dras på släp eller till och med monteras i skåpbil men man har även möjligheten att bära runt dem med en lastmaskins pallgafflar.


Sensor-serien monteras direkt på en redskapsbärare, exempelvis Wille, och är marknadens i särklass mest kostnadseffektiva sätt att bekämpa ogräs på (öre per kvadratmeter).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg