måndag 25 mars 2019

Heatweed

Vår innovativa teknologi har vunnit flera priser, och vi lägger mycket resurser på produktutveckling, forskning och dokumentation. Vår storsäljare Produktinformation. Heatweed Technologies.


Bengt Bergs Maskinservice AB - Din partner inom entreprena skötsel och underhållssektorn. Välkommen att kontakta oss!

Miljövänlig ogräsbekämpning, bekämpar ogräs med hett vatten. Dessa kan placeras på ett lastflak, en fyrhjuling, en elbil, ett släp eller en pickup. Alla maskiner riktas direkt mot ogräset med hjälp av ett manuellt doseringssystem eller en sensor. Systemet är särskilt lämpligt för ogräsbekämpning i anslutning till kantsten, stenlagda ytor, grustrottoarer och grusgångar.


Ogräset bekämpas med 1 hetvatten, helt fritt från bekämpningsmedel och kemikalier. Fungerar på alla typer av ytor och ogräsPrisvinnande system för framtidens. Maskinen levereras som standard med två olika ogräslansar, lans till rengöring och 5liters vattentank.

Proven most effective! Arbetssättet innebär både att vi inte får några förslitningsskador hos personalen och att vi inte behöver använda några kemiska bekämpningsmedel. Något som är bra för alla. De har en grøn profil som afspejler at man skal tage hensyn til miljøet og mennesker. Med en kontrolleret temperatur på grader dræber det varme vand vækstpunktet i ukrudtet.


Multivaruhuset för hela familen. Výhradní zástupce firmy HEATWEED Control pro Českou a Slovenskou republiku: KIS plus, a. Exempel på sådana är fasadpanel, trädäck. Bepps är en av södra Sveriges största återförsäljare av trädgårdsmaskiner för proffs- och hemmaanvändare.


Våra största varumärken är Husqvarna, Honda. Maskiner finns i olika storlekar maskinen på bilden är en Mini 2. Nicodan eltransporter. Lännen är också speciell med hög teknologi. Nu har vi dessutom tagit in DeutzFahr och redskap från Amazone och XYZ så vi har utökat vårt val ytterligare.


Sign In to Your Account Email Address. Din sökning på heatweed gav företag och du har nått slutet av listan.

Med maskinens hjälp och hett vatten kan vi. Samlingssida för artiklar om heatweed. Borås Tidning är bäst i inloggat läge - som inloggad prenumerant har du obegränsad tillgång till allt. Systemet bygger på att endast hetvatten appliceras på de ytor där det finns ett behov och gör verkan. Vi erbjuder maskiner och vagnar till grönområden.


Vi svetsar, bockar, svarvar, fräser, lackar och monterar själva i vår verkstad i Karlshamn. Vi säljer park- och entreprenadmaskiner i Jönköping.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg