fredag 29 mars 2019

Skapa xbox konto

Välkommen till Naturkompaniet! Gör vardagen till ett äventyr! Van de beste basics tot de mooiste designermerken: ontdek een look die bij jou past. Van alltime klassiekers tot die speciale outfit: vind jouw favorieten van Scarpa hier.


Bespaar direct op GigaGunstig. Ta reda på fördelarna med att skapa ett Microsoft- konto för varje medlem av din familj så att de kan ta del av Xbox One-upplevelsen. Skapa konto Uppdatera konto.


Lär dig hur du tar bort lösenordet för ditt Microsoft- konto från din Xbox 360- eller Xbox One-konsol. Du kan till och med strömma ditt spelande live från Xbox One via Mixer. Anpassa din gamertag, skapa en egen Xbox -avatar och samla allt viktigt i din spelarprofil.


Så här skapar du ett nytt Microsoft- konto för att använda Microsofts tjänster. Jag skapade ett Microsoft- konto som jag kunde koppla till ett XBOX - konto jag har. Men jag råkade skapa ett nytt XBOX - konto kopplat till det nya Microsoft- kontot , så då kunde jag inte koppla mitt vanliga XBOX - konto till Microsoft. Då jag läste att man inte kunde radera ett XBOX - konto så fick jag radera mitt Microsoft- konto.


Om du för närvarande inte har någon e-postadress du kan använda eller konfigurerar ett konto för ett barn som ännu inte har något e-postkonto, kan du välja att skapa en ny e-postadress på Outlook. Ett Xbox Live- konto ger dig tillgång till Minecraft Realms, en prenumerationsbaserad tjänst som gör att du kan spela online med dina vänner när du vill – på din egen server. Använd Xbox Live för att bjuda in upp till tio vänner att skapa , överleva eller tävla i din värld.


Skapa xbox konto

Du kan lägga till ditt Microsoft- konto på vilken Xbox One-konsol som helst. Välj din spelarbild i det övre vänstra hörnet på skärmen, gå längst ned och välj Lägg till nytt. Ange e-postadressen för det Microsoft- konto du vill lägga till och tryck sedan på Retur.


När du loggar in på ditt Microsoft- konto får du ett åtkomstpass till Microsofts tjänster. Med Microsoft- kontot kan du hantera allt från en plats. Föräldramedgivande och Microsoft-barnkonton Titta på videor från Xbox -communityn om ditt konto Jag behöver hantera min prenumeration Så här ändrar du din Xbox -gamertag Så här ändrar du e-postadressen som hör till ditt Microsoft- konto Ta bort personuppgifter som är kopplade till din Xbox -profil och ditt Microsoft- konto Hitta Xbox. Laat je inspireren door de trends van het moment.


Skaffa en ny e-postadress. Vänta Vänta Användningsvillkor Sekretess och. När du har valt ut det innehåll du vill köpa klickar du på knappen Ladda ned till Xbox 3för att påbörja köpet. Om du inte är inloggad blir du ombedd att logga in på ditt Xbox Live- konto.


Om du inte har ett Xbox Live- konto kan du skapa ett konto med några enkla steg. Tryck eller klicka på Lägg till ett konto. Ange kontouppgifterna för personen som ska logga in i Windows. Du kan göra det på fyra olika sätt: Om personen redan har ett Microsoft- konto anger du det nu.


Om den person som du lägger till inte har ett Microsoft- konto kan du använda personens e-postadress för att skapa ett. Läs mer om Microsoft- konton i Logga in med ett Microsoft- konto. Om du inte kan använda Microsoft- konton kan du skapa lokala konton för alla.


Har du redan ett konto ? Tävla i intensiva matcher som kräver snabba beslut och kvicka reflexer. Xbox Live Gold tar spelet till en helt ny nivå, oavsett om du spelar med eller mot andra. Tillsammans med andra är du grym som guld. Låt sedan personen skapa ett nytt Microsoft- konto enligt anvisningarna.


Skapa xbox konto

Välj Lägg till i familj när du uppmanas att göra det. Om ditt barn har ett Xbox Live- konto på konsolen. Du får använda bokstäver, siffror och punkter.


Tryck på Xbox -knappen för att öppna guiden och välj sedan Logga in och logga in med ditt konto.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg