onsdag 13 mars 2019

Karlskrona allmänhetens åkning

Vid arrangemang ställs allmänhetens åkning in. De båda isytorna har full matchstorlek. Minimikrav på utrustning vid deltagande i KHK-tid är hjälm, halsskyd handskar, kläder med lång ärm respektive ben. Det går naturligtvis bra att använda full hockeyutrustning. Isytorna har full storlek i båda hallarna.


Till allmänhetens åkning.

Under hösten och vintern kan du åka skridskor i Nobelhallen, B-hallen och på andra isbanor runt om i Karlskoga. Allmänhetens åkning sker i B-hallen. Under många år har KASK haft förmånen att ta inträde vid allmänhetens åkning med ersättning från Karlskrona kommun. Det är viktigt att vi sköter detta på ett bra sätt. Det krävs att man är minst år för att få ta emot inträdet.


Får du förhinder, ansvarar du för att byta. Det finns konstfrusna isytor i Karlshamns kommun. Det är Stora och Lilla banan på Jössarinken i Mörrum.


Varje fredag läggs tiderna för allmänhetens åkning.

På bandyhallens is kan du åka skridskor hela sommaren när det är öppet för allmänhetens åkning. Lyssna Mina sidor Skriv ut Translate Kommentera sidan Kontakta kommunen Kalmar ishall ligger på Smålandsgatan. Alvesta kommun ansvarar för tiderna när det gäller allmänhetens åkning. Det är fri entré och tiderna ser du via länken nedan.


Under allmänhetens tider får vem som helst besöka våra anläggningar utan att boka tid. Ledarledd verksamhet är inte tillåten. Om du önskar en egen tid i någon av våra lokaler sker bokning via vår lokalbokning, fritid.


På Rosvalla kan du åka skridskor helt utan kostnad i stora och lilla ishallen. Under vissa tider öppnas ishallarna upp till allmänheten. Det innebär att du kan åka skridskor gratis under dessa tider!


På Sollentunavallen finns två ishallar och en bandyplan som är öppna för allmänheten vissa tider. I den stora ishallen får du inte använda klubba. Sedan september är Childhoodhallen öppen för allmänhetens åkning , vissa dagar och tider. Nu öppnar även Danica isannex för allmänheten. Sex dagar i veckan kan du som privatperson åka skridskor i någon av hallarna, ända fram till mars.


I Vaxholms stad finns det en ishall som föreningar och allmänheten kan nyttja. Om vädret tillåter spolas även Engavallen (uterinken) på Resarö. I Arena Vänersborg kan man använda klubba och bollar men inte puckar!

All åkning sker på egen risk! På lördagar delas isplanen av i två. Under vintersäsongen kan du åka skridskor, även när inte sjöar och andra vattendrag är frusna.


Här visas aktuella tider.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg