tisdag 26 mars 2019

Smarta prylar till hemmet

Roliga och coola Prylar. Blixtsnabba leverans och fri frakt över 4kr. Använd vår smarta presentgenerator! Nya roliga prylar och gadgets. Ta en titt på våra nyheter här!


Alla prylar vi säljer på CoolStuff.

Hitta prylarna som passar just dig! Topplistan över populära produker. Massor av roliga och unika prylar! Fri fragt ved køb over 3kr.


Till hemmet – Sök efter kvalitetshem nära dig på Mitula. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar.


Smarta prylar till hemmet.

En liten handhållen dammsugare som smidigt rengör din bil eller ditt hem , till exempel om du har katter som drar runt kattsand. Vi är många som drömmer om ett smart hem där allt är automatiskt. Och verklighetens smarta hem är kanske närmare än vi trott: när det gäller belysning, smarta dörrlås och videoövervakning finns det numera gott om finurliga produkter att. Det smarta hemmet blir inte särskilt smart om inte dina prylar kan prata med varandra.


Vi har massvis med smarta prylar som kommer att hjälpa dig i vardagen på finurliga och roliga sätt! Bland annat har vi RFID-kort som skyddar korten i din plånbok, Cable bites som skyddar dina kablar, rygg-kliare, Powerbanks med handvärmare, klockor med Walkie talkie och mycket annat! Kanske du inte är hemma, eller bara inte orkar gå till dörren för att se vem det är som ringer på.


Med Starcams dörrklocka kan du direkt via mobilen kolla vem som är på besök, även om du är iväg på andra ärenden. Den smarta dörrklockan tillika kameran kopplas enkelt upp via wifi och kan sedan anslutas till din telefon. Om du känner igen dig har du kommit helt rätt. Här finns fiffiga blomstersnittare, snabbmarinerare, självgående såsvisp, lock med överkokningsskyd anti-stöldryggsäckar och en massa andra smarta prylar man knappt visste fanns! Genom att fortsätta på webbsidan godkänner du vår personuppgiftspolicy.


Du hittar praktiska köksredskap för matlagning och bakning, prylar till grillen, smart kylförvaring av picknickmaten samt funktionella förvaringslösningar för både stora och små kök. Vi har här samlat många olika men roliga produkter som kan förenkla din vardag. Det kan vara allt från leksaker till smidiga lösningar när du ska iväg att resa.


Möjligheterna är många men vi tror att du kommer hitta något roligt här men även kanske en perfekt present till någon. En del av Eves smarta hem - prylar använder bara bluetooth för kommunikation med vår mobiltelefon. Fördelen är att du slipper installera också en hubb, men nackdelen är att räckvidden blir sämre.

Särskilt om tillbehören är långt bort, som Eve Aqua ute i trädgården, eller kanske ett uppkopplat eluttag längst ned i källaren. Dina saker till hemmet. Fynda billig sak för huset.


Saker hem , cool stuff for your home. Men i och med den ökade tillgängligheten har det dykt upp ett par nya problem. Förr i tiden såg teknikern till att allting fungerade, men numera är man i klorna på tillverkarna och helt beroende av att de vill fungera med varandra.


Ett smart hem är ju bara riktigt smart när alla prylar pratar med varandra. Därför är det både logiskt och lite oväntat att man nu släppt sin första smarta hemmet -produkt under eget namn. Innan du påbörjar ditt smarta hem kan det vara smart att fundera över vilket som är ditt huvudfokus: Säkerhet – På det här området fullkomligt kryllar det av smarta prylar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg