torsdag 7 mars 2019

Rallyoveraller

Hittar du inte just din overall kan vi säkert ta hem den ändå! FIA-godkända rallyoveraller från Sparco för alla behov. Overaller tillverkas med eller tre lager. Materialet är oftast Nomex och brandskyddet sitter i fibern.


Norra Europas största utbud av Karting och Racing prylar. OMP racing och rally overaller som är godkända av FIA, hittar du på Trendab i Nykvarn, alla storlekar finns på lager, välkommen till vår butik eller webbshop.

Se er omkring bland våra bilsportsoveraller i många olika snygga och. Vi har ett brett utbud av rallyoveraller från en låg kostnad och uppåt. Man bör välja en rallyoverall som är bekväm att bära, då man oftast har den på sig under en längre tid på en tävling. Kvaliteten och bekvämligheten på rallyoveraller skiljer sig väldigt mycket mellan dom olika märkena.


Vi använder tillfälliga cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Några cookies är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera korrekt. Högkvalitativ, modern och snygg tävlingsoverall till fantastiskt pris! Tillverkade i 2-lager Proban och godkänd enligt EN5Index 3!

Radne har allt för Motorsport. På en undanskymd motorgård dyker ingen mindre än självaste ”Inge Turbo” och hans assistenter, iklädda rallyoveraller och hjälmar, upp och tar emot er. Vid ett närliggande depåtält står en riktig gammaldags amerikanare och mullrar, det är nu dags för er att förbereda dagens fartfyllda rallyupptåg! Antal grossister som har rallyoveraller registrerat som sökord: GA Lindberg import AB GA bilsportsutrustning - Sveriges största grossist för PELTOR bilsportshjälmar och intercom.


Bildelar och motorsport tillbehör av högsta klass. Komplett Sparco sortiment. Verkstad för bilsport specialdetaljer där allt är möjligt.


Rally säsongens höjdpunkter, den Historiska Sprint och Back Cupen. Startsida Registrering. Inloggningsinformation. Tyvärr var det inte den storlek som stod på förpackningen.


Alla våra rabatterade produkter är i nyskick. Artiklarna har kommit i retur till vårt lager pga en felbeställning. Dels för att ingen av oss ser riktigt klok ut i våra rallyoveraller , hårnät och hjälmar men även för att jag upplever all glädje, alla tokigheter och den emellanåt lite råa kärleken vi har till varandra om och om igen. Båda har tagit på sig brandsäkra rallyoveraller , särskilda skor, nackskyd hanskar, luvor och hjälmar. I hjälmarna finns det inbyggda headset som gör att de kan kommunicera med varandra.


Det var ett par riktigt roliga sträckor i år.

Det är jätteroligt, säger Sibylla. Folk gillar att vi inte har rallyoveraller , utan tidsenliga kläder som matchar bilen, och de kommer gärna fram och pratar mellan sträckorna. Säkra kläder för racing, rally och folkrace.


Vi har allt från handskar till overaller och väskor för förvaring. Beställ smidigt online hos oss! Idag hade vi avslutning med BK Sport Dam. Så jäkla kul att köra Gokart. Visst är vi snygga i rallyoveraller ? Jag undrar om ni har en aning om vad denna tavla kan vara värd?


En rally-bil står framkörd till mitten av rummet som rekvisita, däck ligger utspridda som dekoration och röken från en rökmaskin skapar en dov stämning i det kala garaget. Arrangörerna är klädda i rallyoveraller och det har kommit över hundra gäster för att ta del av kvällens festligheter. Vi tjejer fick inte gå i shorts team som hjälper mig, inget hade och linne i värmen utan var tvungna varit möjligt utan dem.


Som tur var hade vi ju rallyoveraller I höstas fick Jonna vara med om stor del av tiden, men det kändes ett riktigt äventyr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg