onsdag 20 mars 2019

Kommande nyproduktion stockholm

Kommande nyproduktion stockholm

Nyproduktion villa – Sök igenom de bästa fastigheterna på Mitula. Vi bevakar lediga lägenheter från hyresvärdarna i din stad. Hos oss ser du kontaktuppgifter till hyresvärdar med lediga lägenheter i ditt område. Vi är experter på nybyggnationer.


Kommande nyproduktion stockholm

Svensk nyproduktion - Var vill du bo? Här finns information om kommande och planerade bostadsområden som ligger längre fram i tiden och där försäljning ännu inte påbörjats. På denna webbplats används cookies.


Genom att surfa vidare på webbplatsen samtycker du till att vi använder cookies och behandlar dina uppgifter i samband med detta. Etapp – Kvarteret Bobben med lägenheter. Etapp – Kvarteret Kanotisten med 1lägenheter.


Etapp – Kvarteret Kanotisten med lägenheter. HSB brf Finnboda Trädgårdar kommer att bestå a. I Täby Park bygger JM 1hyresrätter fördelat på sju trapphus i lamellhus kring en gemensam innergård. Husen blir fyra till sex våningar.


Området kommer att få en småstadskaraktär där husen blir 2-våningar höga, belagda med sedumtak. Parkeringsmöjligheter kommer att finnas i anslutning till kvarteret. Vi skickar löpande information om kommande säljstarter. Pågående försäljningar. Staden har blivit Nordens största tätort med över miljoner invånare.


Välkommen till ditt nya hem. Vi har hem för det lilla hushållet, den stora familjen och allt däremellan. Vår spetskompetens och erfarenhet inom nyproduktion möjliggör för långsiktigt arbete med byggbolagen samt att vi i ett tidigt skede kan tillmötesgå byggarnas behov.


Vi har en avdelning som arbetar dedikerat med just nyproducerade bostäder. Stockholm , Uppsala och Malmö. HSB har nyproduktion i gröna lägen på flera platser runt omkring i huvudstadsområdet.


Vi månar om att bygga i kommunikationsnära lägen, och därför ligger all vår nyproduktion nära tunnelbana, tvärbana, buss eller pendeltåg. Projekten byggs i flera etapper med olika typer av bostäder i varje etapp. Ta en titt på projekten nedan och hör av dig om du hittar något du tycker är intressant. Här hittar du ett stort utbud både vad gäller bostadstyp, antal rum och kvadratmeter. Du kan också se de fastigheter som vi byggt klart genom att sortera på Tidigare projekt i filtret för status nedan.


Bosparare i HSB får alltid välja först vid säljstart av ett bostadsprojekt. Därefter får andra intresserade medlemmar i HSB välja. Bostadsrätt, radhus, villa eller tomt.


Kommande nyproduktion stockholm

Bland våra projekt har du möjlighet att hitta en bostad som passar just dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg