onsdag 20 mars 2019

Kattungar skåne blocket

Kattungar skåne blocket

Katt - Helsingborg - Fem söta lekfulla kattungar. Avmaskade och leveransklara. Tre hanar och två honor. Mobilsurfare - gå hit istället! Katt - Båstad - Fyra stycken halvstora kattungar.


Samt flera katter där några är kastrerade hankatter. Vi har just nu flera vuxna o små som söker sin egna familj att flytta till när dem är redo för det. Katter över månader är även kastrerade vid flytt.


Blocket är Sveriges största marknadsplats. Vi letar nu nya hem till fina kattungar , hanar och hona. Gå direkt till innehållet. A, vaccinations intyg finns. Mamman är frisk och kärleksfull, har norsk skogskatt i sig, så kattungarna kan få lite tecken från rasen, både mamman samt kattungarna har fått royal canin.


Söta kattungar i Skåne län. Det finns totalt 1kattuppfödare eller katterier som säljer kattungar på totalt olika orter i Skåne län. Det kan i Skåne vara svårt att hitta den sötaste kattungen av den kattrasen som ni vill till ett bra pris.


I Kristianstad finns det många som håller på med kattungar och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp på vilket sätt de kan hjälpa dig med din kattunge. När du kontaktar någon för att köpa en kattunge är det bra ifall du har en uppfattning om vilken kattras du vill ha och vara påläst om just den kattrasen. Kattungar huskatt långhår blandras Maine Coon. Vi har resultat för Birma kattungar till salu till de bästa priserna.


Kattungar skåne blocket

Den billigaste annonsen finns tillgänglig för Kr. Kolla alla annonser från. Det inte finns så måna som arbetar med söta kattungar i Ysta bara och därför kan det vara bra att kontakta djuraffärer som har produkter till kattungarna från orter i närheten av Ystad eller i Skåne. Ibland blir det inte som man har tänkt sig, och då kan en omplacering vara det enda rätta.


Här har du möjligheten att efterlysa en ny matte eller husse som kan erbjuda din katt det perfekta hemmet. Lägg upp en annons och leta blivande ägare till dina kissar. Har du en kull kattungar ? Visste du att Djurskyddet Sverige är den enda svenska landsomfattande djurskyddsorganisationen som utför både praktiskt djurskyddsarbete i form av omplaceringar av.


För köpare, läs informationen Att köpa Sibirisk kattunge. Inavelsgrad Vi rekommenderar att inavelsgraden på generationer är max och helst lägre än så. Inavelsgraden ökar risken för genetiska defekter som kan leda till sjukdom. HCM-test Borde inte vara äldre än ett år för föräldradjuren om dessa är under år gamla. Just nu har vi intagningsstopp och kan inte ta emot fler katter.


Vi kommer inom kort att lägga ut dem på vår hemsida för adoption, och det är både vuxna katter och kattungar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg