tisdag 26 mars 2019

La nuit de l'homme prisjakt

Fynda dina favoriter eller prova någonting nytt, alltid till ett grymt pris online! Prisjakt jämför priser och erbjudanden från butiker. Hitta deals från butiker och läs omdömen på Prisjakt.


Parfymen g ör sig absolut bäst på natten under vintern och hösten, men fungerar såklart också på dagen och under de andra årstiderna. Doften är mycket aromatisk, en smula fruktig och söt.

Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Sammenlign tilbud fra. Ljus, maskulin fräschhet kombinerad med finess och nonchalans för att skapa en fräsch men djup och mystisk doft med noter av kardemumma, cederträ och kumarin – en komposition av krafter som bryter mot varandra. Doften har toppnoter av viol, citron och kardemumma som går väl ihop med mellannoterna av salvia och trä. På ParfymerOnline kan du hitta och jämför pris på parfymer från ett stort antal butiker.


Det är berikat med djupa och kryddiga anteckningar från kardemumma, lugnande lavendel, kraftfulla tonka bönor, varmt och attraktivt läder, förförisk patchouli, sandelträ, druv och vetiver. Hitta och köp la nuit l homme hos Kelkoo. Jämför priser på la nuit l homme och handla la nuit l homme på nätet från bra webbutiker online.

En sprudlande och berusande doft. En orientalisk fougère som bygger en bro mellan fräschhet och sensualitet. Den öppnar med ett översvallande ackord av moget äpple. Doften leder dig vidare in i ett varmt hjärta av geranium som får dina sinnen att jubla.


The scent is sweet-spicy. Eau de Toilette 60ml Sprej. SPARA kr Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Gents Scents 39views. Parfymen, som är skapad av Anne Flipo, Pierre Wargnye och Dominique Ropion, är full av kontraster och spänning och kommer i en mörk och kraftfull flaska.


Yves Saint Laurent La Nuit de L´Homme EdT 60ml Yves Saint Laurent La Nuit de L´Homme är en intensiv och aromatisk nytolkning på föregångaren och succédoften L´Homme. La Nuit de L´Hommes doftupplevelse inleder med en len och slät mjukhet från kardemumma som vidareutvecklas till ett friskt och skarpt hjärta med noter från bergamott. Ohämmad och berusande. Doften öppnar med en explosion av moget äppleackord. En twist bildas med varma hjärtslag av geranuim som förhöjer doften.


Långsamt sensuellt avslöjas afrodisiakum - vanilj stiger uppåt, som en elektrisk ström. Den er beriget med dybe og krydrede noter fra blandt andet kardemomme, beroligende lavendel, kraftfulde tonkabønner, varmt og attraktivt læder, forførende patchouli, sandeltræ, grape og vetiver.

I sprayed a few squirts on my wrist so this is just my first impression. Den påvisar robust manlighet med många fasetter som personifierar en subtil elegans och en mystisk sensualitet. Snabb leverans Låga priser Tryggt. Din varukorg är tom 0. Toppnoterna öppnar med grön kardemumma och fortsätter med mellanoterna som är lavendel och cederträ och slutar sedan i en bas av vetiver. La Nuit de L´Homme har en ljus, maskulin friskhet som kombineras med både sofistikation och nonchalans för att skapa en frisk, men ändå djup, mystisk och förförisk essens, likt en nattens Don Juan.


Förhöj din skönhetsrutin med Sephoras största märken. Varumärke: Yves Saint Laurent. Hos Luxplus sparar du upp till på Yves Saint Laurent och många andra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg