fredag 15 mars 2019

Tjuv och polis regler telegraf

Tjuv och polis regler telegraf

En av Nordens ledande e-handelsbutiker. Jämför produkter inom barn och familj. Hitta lägst pris på hos Pricerunner.


Tjuv och polis regler telegraf

Reglerna kan verka många och krångliga, men när man väl fått koll på allt så är det inte så svårt! Utse en polis : Börja med att utse vem av er som ska vara polis. Läs mer under flikarna ovan eller klicka på karaktärerna vid sidan om pappret för att läsa mer om varje grupp.


Tio helt vanliga Askersundsbor ska planera och genomföra en kupp. Samtidigt ska fjorton före detta poliser sätta fast tjuvarna. Spelet går bra att spela från år och man kan vara mellan till spelare.


Speltiden är väldigt kort (minuter) så lägg gärna till egna spelvarianter vartefter eller spela om och om igen! Spelet i korthet Vinner gör den spelare som har flest peng-ar på bordet när korten är slut. Jag anser att polisen är i sin fulla rätt att häkta tjuvarna även om de inte har tjuvgodset på sig (det står inte i reglerna att polisen inte får göra det), medans min man hävdar motsatsen (det står som sagt inte i reglerna att det är tillåtet heller).


Precis som i det stora spelet går det ut på att samla ihop så mycket pengar som möjligt! Det var svårt för polisen eftersom han var effektivast då han fokuserar på en tjuv i taget. För många regler och för svårt för polisen gör att jag drar ner betyget.


Tjuv och pengasäckar i samma färg hör ihop. Spelar du som Tjuv flyttar du förstås gärna mot banken eller från polisen , spelar du som Polis rör du dig mot tjuvarna och försöker landa på deras rutor. Då åker tjuven in i finkan för en till sex omgångar och sen är denne ute igen och flyttar sig runt spelplanen på jakt efter nya banker eller postkontor att råna. Regler och manualer har en tendens att försvinna och gå sönder. Därför har vi samlat reglerna för många av våra spel här.


Vi skulle önska att listan var komplett, men det är den inte. Hittar du inte det du söker här, så kan vi tyvärr inte hjälpa till. Det är tolkningen av reglerna vi inte är helt överens om.


Och poliser och polisbilen flyttade även olika. Vi var bara två tjuvar och det måste bli ännu svårare men fler tjuvar. Korten består av bovar, poliser och pengasäckar i olika valörer. Kom-mer polisen är pengarna gömda och spelaren kan aldrig bli av med dem.


Man kan välja att spela som tjuv eller som polis och spelet är utformat för två till sex spelare. Spelar du tjuvens roll, ska du råna välfyllda bank- och postkontor. Leker du polis , ska du plocka in de framgångsrika rånarna och inkassera prispengarna. Som polis gör du allt för att stoppa tjuvarnas framfart och som tjuv vill du vara snabb och gömma de pengar du lyckats själa. Samla familjen och spela denna klassiker som har roat spelare i över år.


För 2-spelare från år, speltid 1-timmar. De sällskapsspel och brädspel vi inte har i lager och som är beställningsbara har 5-dagars leveranstid. Större spelbord som Air-hockey, Biljar Foosball, Bordtennis och andra produkter som skickas direkt från leverantör har 1-dagars leveranstid. Bara några minuter efter att han lämnat bilen försökte en tjuv bryta sig in i den. Jag tror att det är väldigt mycket att det är tjuv och polis.


Och jag hade en idé om en tjuv i restaurangen på en skidanläggning. Om en tjuv har fått låna nyckeln till bostaden så räknas det inte som ett inbrott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg