tisdag 12 mars 2019

Hua hin väder

Hua Hin , Changwat Prachuap Khiri Khan. Up to days of daily highs, lows, and precipitation chances. Väder , klimat och temperatur har en avgörande påverkan på din resa, oavsett om det gäller soltimmar eller vattentemperatur. Temperatur, vin nederbör väglag och mycket mer väderinformation.


På helgerna kommer många bangkokbor ner för att spela och då kan det bli trångt på banorna.

Observations has moved. You will find this content on our new website under the weather forecast. You can read more about the ongoing changes here.


Välj annan plats eller ort i Thailand genom scrollistan nedan. Bygg och anlägg i rätt väder Inom bygg- och anläggningsverksamheten är många moment väderkänsliga. Med hjälp av SMHI Byggväder kan du planera din verksamhet bättre genom att enkelt se när det är mest lämpligt att till exempel: gjuta, måla, utföra kranlyft eller beläggningsarbeten.


Vi har hotell för både par och familjer. Den som vill kan välja att bo två av resans nätter i Bangkok.

Läs en översikt över klimatet. Om du kollar väderrapporter hemifrån så visar de alltid regn i Thailand eftersom det är ett tropiskt land. Allvarliga vädervarningar.


Stranden anses vara en paradisstrand med vit san omgiven av berg. The Time Now är ett verktyg du kan lita på när du reser, ringer eller söker information. Blötast juni–september. Ko Chang, bäst väder november–mars. Ko Samet, bäst väder november–april.


Från april ökad nederbör men de tunga skyfallen börjar först i. Detaljerad 1-15-dygnsprognos i morgon, i dag, i kväll, i natt. Vädret i maj är riktigt varmt. Som varmast kan det bli 3grader och som kallast 2grader.


Tropisk värme med andra ord. Se till att ha AC på rummet. Resedagböcker från tre resor i olika delar av Thailand med många fotografier, tips och råd och mycket annat.


Den allra bästa tiden att resa till Thailand är: När som helst! De flesta svenskar åker till Thailand under vinterhalvåret då det är som svalast i Thailand.

Det är även då lite torrare och inte fullt lika hett som det är under resten av året. Några kliver ombor en del åker med till nästa station. Här har kungen en egen väntpaviljong, stationen ser ut som tagen ur en film, till och med en stor stationsklocka finns att slå i för stinsen.


Den senare av dessa två perioder har högre temperaturer även om den nordöstra monsunen inte direkt påverkar norra delen av Thailan Men orsakar lite kyliga vindar mellan November och Februari.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg