onsdag 20 mars 2019

Microflex presenning

Microflex presenning

Presenning till täckning i PE och PVC. Marknadens största utbud i hög kvalitet. Vattentät - Bästa köp! Presseningar i olika storlekar. Beställ Online nu - Snabb leverans!


Microflex presenning

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt. Svetsad kantförstärkning runt hela presenningen för bästa öljettfäste. Mässingsöljetter varje meter.


Levereras även med 20st ankarstroppar. Slittålig, transparent och armerad presenning som är försedd med miljövänliga öljetter i polykarbonat. Detta objekt är en gåva från SeaSea båttillbehör. Intäkterna från auktionen går till Sjöräddningssällskapet.


En presenning som förlorar en öljett är lättare att reparera än den som rivs sönder i duken. Till fem av presenningarna följer det med gummistroppar till öljetterna, vilket dämpar vind-rycken och förlänger livslängden på presenningen. Dessa tillbehör kan även köpas separat och monteras med fördel på alla presenningar.


Här hittar du proffspresenningar i flera utföranden. Starka presenningar , stora presenningar , presenningar i olika färger och kvaliteter. Alla våra PVC- presenningar har superstarka svetsade öljetter. Flera av presenningarna kan du anpassa till en egen storlek direkt inne på produkten. Trygg betalning med Klarna #128666; Snabba leveranser: 2-dagar #128281; Köp på web, returnera i valfri butik.


Kraftig kvalitet i dubbel LD-polyeten med armering av HD-polyeten. Dessa presenningar är en enkel match att hantera. Formar sig smidigt efter det du vill täcka. Skyddar mot regn och blåst, sol och kyla. Jag har spänt upp en genomskinlig microflex presenning under ett korrugerat plasttak.


Längs nedre kanten har jag satt en hängränna under presenningen så kondensvatten som droppar ner på den rinner ner i hängrännan och vidare till en spann. Vi är störst i Norden på båttillbehör! Tillsammans gör vi båtlivet. Brett Utbud med Prisgaranti. Easily share your publications and get.


Microflex presenning

Förtöjningslina Xmarine Dock Classic 12meter, Förtöjningskit Xmarine Dock Classic 2-pack, Förtöjningslina Xmarine Dock Classic Grey 12meter, Förtöjningskit. Monarflex, Microflex , PVC-duk, japanpressar. Holdon dragklämman som håller presenningen.


Förtöjningsfjäder UNIMER U-Cleat, Förtöjningsfjäder Unimer, Förtöjningsfjäder Ryckdämpare UNIMER Classic, Förtöjningsfjäder Ryckdämpare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg