måndag 5 augusti 2019

Ksab golf

Utrustning för grönyteskötsel, golfklubbar och ranger, både standardprodukter och specialtillverkning. Konstgräs och nätuppsättning på entreprenad. KSAB Golf Equipment KSAB är bäst beskrivet som en. Jag vill prenumerera på.


GC har köpt RainBird-spridare från KSAB I takt med att vi.

Lever Action Hole Cutter, Bubble Level (Utvändig slipning). Vår serviceorganisation arbetar över hela Sverige och har erfarenhet av alla märken och system som finns på marknaden. På vårt centrallager i Västerås lagerhåller vi hela Rain Birds och även Perrots sortiment.


KSAB är även återförsäljare av Rain Birds bevattningsprodukter för alla ändamål. Vår senaste investering Ditch Witch är den optimala maskinen för plöjning av slang och ger minimal påverkan på markytan. Filtren anpassar vi till din modell av dagbrunn på din anläggning.


KSAB säljer förmonterade paket för detta ändamål KSAB säljer förmonterade paket för detta ändamål, SPARA TID! Förenklar installationen, men framförallt underlättar den all framtida spridarjustering!

Slangkoppling till antingen PEM eller PEM. Det var även vår första installation av denna nyhet som blivit allt mer populär i Sverige och det verkar som att alla blev nöjda med resultatet. Golfbanorna har varit vår huvudsakliga målgrupp och samarbetspartners ända sedan början av 80-talet (läs om hur det började längst ner). Under dessa år har vi utvecklat ett antal egna patent på produkter som vi idag säljer världen över, såsom exempelvis Guldkrattan, Gödningsspridaren DUO och snabbkoppling till golfflaggstänger. Ksab Golf Equipment AB är ett litet aktiebolag med anställda.


Senaste räkenskapsåret gjordes en vinst på 7TKR. Det sitter endast män i styrelsen. Här är vi som jobbar med konstgräs på KSAB , både rådgivning, sälj, installation och support.


Kontaktuppgifter till KSAB golf undefine adress, telefonnummer, se information om företaget. Vi har utökat vår ursprungliga verksamhet, där vi är marknadsledande i Sverige på att utrusta golfbanor, till att omfatta entreprenadverksamhet inom bevattning, konstgräs och nätuppsättning och därigenom breddat målgruppen. Sections of this page.


Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. Hämta informationen kostnadsfritt. Bokslut och nyckeltal. Testa hur bra ditt företag syns på internet.


Din sökning på ksab gav företag och du har nått slutet av listan.

Matias Holmberg är medlemmar på LinkedIn. Se andra med namnet Matias. PGA Club Pro Education Programme and Clubmanager programme at IHM Business School Eson Golf.


General manager Rain Bird Sweden. Agronomist Swedish Golf Federation. Låga priser på rangemattor. Vi har tre olika mattor i vårt sortiment Classic. Välkommen till Wäsby Golf ! Här finns en artonhålsbana och en niohålsbana i omtalat god kondition med jämna och ärliga greener, samt en korthålsbana med sex hål, perfekt för dem som vill öva innan de ger sig ut på den stora banan.


Bokad tid ska vara bekräftad i receptionen senast minuter innan spel för att säkert gälla. Start på 18-hålsbanan alternerar mellan gul och blå slinga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg