fredag 30 augusti 2019

Lediga jobb stockholm butik

Lediga jobb i hela Sverige. Köp platsannonser hos Blocket Jobb. Se lediga jobb hos olika företag. Hitta din nya arbetsgivare idag! Bevaka jobb som är utav intresse.


Välkommen till Blocket Jobb!

Stockholm matchar din sökning. Verifierade arbetsgivare. Ett gratis, snabbt och enkelt sätt att hitta ett jobb med 57.


Skapa en bevakning för att få mail om jobb som matchar sökningen du precis gjort. Du kan själv ställa in vilka veckordagar du vill ha mail från oss, men vi skickar bara ut mail om vi hittat något nytt för att du ska slippa dubletter i din inkorg. Vi gör det enklare för dig att söka jobb.


Stadshuset för att få veta mer om vår fina arkitektur och våra evenemang, där Nobelfesten är det mest berömda. Under sommaren har huset närmare 3.

Bli headhuntad till ditt nästa jobb. Brinner du för service och sälj är jobb i butik något för dig. Butiker i dag kan vara alltifrån den lilla shopen med det udda utbudet och några få anställda, till den stora matvaruaffären med en rad olika yrkeskategorier som butikschef, avdelningsansvarig, kassaledare, kassör och kassörska. Du kan även ladda upp ditt CV och bli hittad av.


Vi på Storesupport arbetar med bemanning inom handel och butik och kan erbjuda dig ett flexibelt och roligt jobb i en rolig och utvecklingsbar bransch. Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Just nu hittar du lediga jobb som Butik på CareerBuilder. Information till sökande vid rekrytering. På Konradssons är vi måna om att hantera personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning.


Självklart är det av största vikt för oss att de personuppgifter som vi samlar in från dig inte sprids till obehörig eller missbrukas. Genom att använda sidan godkänner du detta. I butiken finns även en butikschef som ansvarar för hela butiken. Hur söker man jobb i butik ? Om en tjänst är ledig så finns det en annons ute här på webben. Med ett konto hos oss kan du söka jobb , registrera och uppdatera ditt cv, personliga brev och kontaktuppgifter.


Ett extrajobb i butik är flexibelt och det är inga problem att kombinera arbetet med till exempel studier eller ett annat deltidsjobb. Låter detta intressant?

Att bo i huvudstaden är roligt och spännande men kanske behöver du ett jobb ? För att enklast hitta ett passande jobb erbjuder Jobb. Här ser du vilka jobb som är lediga just nu, ansök redan idag. Kanske är det vi som har ditt nästa drömjobb?


Vare sig du vill bli en av. Vi presenterar nya lediga jobb dagligen på jobbaextra. Glöm inte att skapa dig en profil och bli sökbar för arbetsgivare som söker personal. Varje dag besöker tusentals människor våra butiker.


För att uppfylla våra kunders behov och förväntningar behöver vi medarbetare med brett spektrum av erfarenheter, kunskapsområden och bakgrund. Delar du vårt intresse för mat och måltider? Vänligen återkom senare eller använd vår RSS funktion för att hålla dig uppdaterad på lediga tjänster.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg