tisdag 6 augusti 2019

Nyproduktion göteborg hisingen

Här kan du bo jobbigt nära arbetet och få en massa ny egentid på köpet. Storlekarna varierar mellan 1-rum och kök och omfattas av 35-1kvm. Lundbypark är ett bostadsområde som passar de flesta, oavsett intresse. Här har du allt från shopping till naturområden och allt det där andra du vill ha för att trivas.


Nyproduktion göteborg hisingen

Ditt lokala kvarter ska inbjuda till umgänge och trevnad. Upp för nyproduktion – men Stockholm hamnar efter Sponsrad: Bostadsmarknaden Kan. Bergsfallet är vår andra etapp på Långströmsallén med bostadsrättslägenheter.


Hisingen är en stad i staden. Vi vill hjälpa våra uppdragsgivare att förstå sin målgrupp och hjälpa dem att utforma sin produkt. Intresseanmäl för mer information.


Nyproduktion göteborg hisingen

Det är vi med och förverkligar! Att ha koll på området är a och o. Vi kan marknaden, vet vad som är på gång, vilka skolor, dagis, restauranger etcetera som är bra. Ungefär hälften av lägenheterna blir hyresrätter och hälften bostadsrätter. En av byggnaderna kommer innehålla välplanerade studentbostäder och husets bottenplan rymmer kommersiella lokaler. Vi hjälper dig med din bostadsaffär runt Norra Älvstranden, Lundby, Tuve, Backa och Kärra-Rödbo.


Villa, bostadsrätt eller nyproduktion spelar ingen roll. Du är alltid välkommen till oss! Klicka på de boenden du är intresserad av för att se bilder och få mer information om deras utformning, faciliteter, läge och kontaktuppgifter etc. Havet, pulsen, naturen, kommersen. Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här!


Just nu har vi flera nyproducerade bostäder i Göteborg , intresseanmäl idag! Vi bygger rum för hela livet, se våra projekt i Göteborg här! Billigt Bilsemester till Göteborg med halvpension. Vi på Bjurfors Nyproduktion i Göteborg vill mer än att bara vara en traditionell mäklartjänst. Centrala Göteborg växer på båda sidor om älven, och skall bli på sikt bli dubbelt så stort.


Här, med centralt läge, planeras ett nytt bostadskvarter med ungefär 3lägenheter och en ny förskola som kommer att binda ihop Tuves olika delar. Riksbyggen utvecklar, säljer och hyr ut bostäder i hela Sverige - vi har nyproducerade bostadsrätter, hyresrättslägenheter, radhus och villor. Ser fram emot att höra från dig!


Vi visar även försäljningar, hur bostadsmarknaden utvecklas och hjälper dig att välja rätt mäklare. Botrygg har anvisats mark för att bygga 1bostadsrätter (etapp 1) samt 1hyresrätter, som kommer vara fördelade på 1lägenheter i äldreboende och lägenheter i trygghetsboende, vid Selma Lagerlöfs Torg i Göteborg. Med hjärtat i Göteborg.


Göteborg är mer än Haga och Lorensberg, mer än Linnégatan och Majorna. Var i Göteborg bultar ditt hjärta lite extra? Bostad har en helt egen lägenhetskö fristående från Boplats Göteborg.


Nyproduktion göteborg hisingen

På hyresvärdens hemsida kan du registrera dig som sökande för det befintliga beståndet av 4lägenheter i Östra Göteborg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg