tisdag 13 augusti 2019

Sy märken m90

Säkerhetsnålarna använder du för att fixera märket på rätt plats innan du börjar sy. Ta för vana att ha med ett litet sy -kit i plånboken i fält för att laga hål, sy fast knappar, etc. Mini sy -kit medföljer ofta med exklusiva skjortor.


Komplettera med extra mycket olivgrön trå svart sk björntråd och knappar, mm. Men vafan sy på märken själv! Sitt och ät godis och ha några att konversera med så kan det tom.

Du ska ju slita lite för att få bära din uniform. Tycker jag i alla fall. Märken på uniformen - Hemvärnet och Frivilliga. Sy fast mössmärke på fältmössa?


Nu kan ni sy upp allt i MCamo. Materielplatsen - SoldF. Tyget går att impregnera mot vatten. Byxan har sidfickor med lock.

Högsta kvalité Mtyg. Vik in märkets ändar enligt de markeringar som finns, passa in och fixera märket med säkerhetsnålar eller knappnålar. Sy därefter fast märkets kortsidor med små stygn med grön tråd.


Långsidorna lämnas öppna. På Fältmössa fästs agraffen centrerat i frontriktningen i nederkant (ca 3-mm. ovan) skärmens infästning. Här hittar du ett stort utbud av olika symärken och lappar till alla ändamål.


Ranger Green som passar utmärkt till våra Mkläder. Militär grönt vanligt tygmärke att sy på ärm eller väska. Text Sweden med kronor i gult mot blå sköld. Och kan du inte sy helt egna saker är alltså ett tygmärke en bra genväg att ta.


Allt du behöver göra är att stryka på eller sy fast det på det plagg du vill göra lite mer personligt, eller varför inte fylla hela tygpåsen du brukar ha med dig till mataffären med coola märken ? Perfekt att sy fast på jackan, ryggsäcken eller väskan för att sätta fast dina märken. Maila mig när den finns i lager igen. Vi syr och använder själva våra produkter professionellt. Vi kompromissar inte med funktionen eftersom vi inte behöver göra det. Vi vill ha det bästa och vill erbjuda er det också.


Våra löpande erfarenheter tillsammans med våra kollegors utgör grunden till de förbättringar vi ständigt gör på produkterna. Beställ pins, tygmärken eller andra märken från oss idag och bli en av alla våra nöjda kunder.

Har du en bild av hur märket ska se ut? Skicka oss den, så tar vi fram ett förslag till dig. Vi älskar märken och kan med all rätt kalla oss Märkesspecialister. Det vi inte kan om märken av olika slag är inte värt att kunna.


Vi på garderoben har ett stort utbud av byxor för utomhusbruk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg