tisdag 27 augusti 2019

Lediga jobb socionom stockholm

Verifierade arbetsgivare. Ett gratis, snabbt och enkelt sätt att hitta ett jobb med 60. Sök bland lediga jobb som Socionom. Relationsvåldsteamet söker ny medarbetare.


Våra ambitioner är höga.

Stockholm växer som aldrig förr. Du är driven och kvalitetsmedveten och vet att omvandla kvalitetsmål till verklighet. Då målgruppen är våldsutsatta kvinnor i missbruk behöver du ha erfarenhet av att arbeta på skyddat boende eller i relationsvåldsteam eller liknande. Vi gör det enklare för dig att söka jobb. Som socionom kan du arbeta inom en mängd områden, till exempel som socialsekreterare, kurator inom hälso- och sjukvår inom psykiatrisk barn- och ungdomsvård (PBU), inom institutionsvård för barn och ungdomar, som familjerådgivare, inom kriminalvården och som behandlingspersonal inom exempelvis missbrukarvården.


Genom att använda sidan godkänner du detta. Vi söker dig som är utbildad socionom med ett starkt intresse av socialt arbete.

Lediga jobb som socionomkonsult tillsammans med Youmi. Youmi samarbetar med en mängd seriösa uppdragsgivare över hela landet. Agila har ständigt ett stort antal lediga jobb för socionomer. De jobb vi erbjuder våra socionomer varierar i längd från ett par veckor till årslånga uppdrag.


Det är din arbetssituation och dina preferenser som styr vilken typ av jobb du tar som socionom för Agila. StepStone har jobben för chefer och specialister. Välkommen med din ansökan!


Vik handledare Matmissionen Järfälla. ProductCare Sweden AB är ett företag med flera års erfarenhet inom branschen och ingår i koncernen. Vi söker just nu erfarna socionomer som vill arbeta som konsult. Att arbeta som konsult är ett flexibelt arbete där du i många fall har större valfrihet. Tveka inte att kontakta oss personligen för att se vad vi kan hjälpa till med.


Vi skräddarsyr gärna något för just din kompetensprofil och livssituation. Vi bryter den onda cirkeln. Kriminalvården är en del av rättsväsendet.


Vi har ansvar för fängelser, frivård och häkten.

Vi arbetar för att göra samhället. Sök och hitta lediga tjänster och arbete med Careerjet. Hjälpcenter Företag Logga in Anmäl dig.


Som socionom gör du en samhällsinsats och samtidigt kan en socionomutbildning ge många karriärmöjligheter på en. Just nu har vi massor av lediga tjänster ute. Vi jobbar efter ledorden Alla har rätt till ett bra liv.


På UNICEF Sverige arbetar vi för att skapa en bättre värld för alla barn. Vill du också jobba med oss? Läs mer och se lediga jobb här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg