tisdag 20 augusti 2019

Lätta aprilskämt

Har ni några roliga aprilskämt att dela med er av? Ett år såg min nuvarande man och hans bror en annons om att systembolaget reade ut öl av olika sorter. De frågade mig om jag kunde skjutsa dem dit och jag tänke lite skeptiskt om det.


Lätta aprilskämt

I högtalaren ropades det ut i alla klassrum att de barn som springer ned till flaggstången vid fotbollsplan får en varsin semla. Många av barnen visste att det var första april så dem visste att detta var ett aprilskämt. Vissa hajar inte grejen med aprilskämt. Seats of Power-uppdateringen till Guild Wars innebär att du kan sitta ner i stolar.


Vi ville gå tillbaka till rötterna med vad som gjorde Guild Wars unikt och fantastiskt, berättar man i en video. Detta är hur desperata margarinförsäljare har blivit. Där kan man se hur mycket semlor och kakor man kan äta om man byter sitt smörgåsfett till Lätta mini.


Stolphålen är inte några hål, numera. Stolparna som stått i sina hål har för längsedan förmultnat och hålen har fyllts igen med jord och sand. De är inte lätta att upptäcka, men jorden i hålen är vanligen lite ljusare än jorden utanför.


Många biltillverkare passade på att lätta upp stämningen med ett aprilskämt under måndagen. Bland annat gick amerikanska tuningföretaget Callaway ut med en pressrelease om Aerowagonette, en liten vagn att placera barnen i medan föräldrarna kör Callaway AeroBrake. Då var påsken över för den här gången.


Förutom godis i mäng har det också blivit några aprilskämt som varit mer eller mindre lätta att genomskåda. Vad sägs om Strandsatts nyhet att all sjötrafik ska upphöra i skärgården och ersättas med flyg. Idag är det minus åtta grader nu på morgonen - isen ligger nog länge till. Abc-bok med lätta skriv- och ritövningar.


Medlemmar kan ladda ner alla lektioner från en favoritlista och lätt dela med sig av sina favoritlistor till kollegor. Varje år ser jag fram emot alla aprilskämt. En del av skämten är lätta att genomskåda och andra måste man analysera. Några skämt är plumpa och andra mer sofistikerade.


Lätta aprilskämt

Ibland gapskrattar jag och ibland småler jag. De allra flesta skämten roar men andra retar. Roliga skämt, roliga historier, snuskiga skämt, sms skämt och massor mer.


Vi ger dig ett gott skratt när du behöver det, välkommen! Båten blev, inte helt oväntat, föremål för några aprilskämt i år. Foto: Tommy Andersson Så var årets stora lurardag snart förbi, och en och annan har säkert fått sig en näsbränna.


Vår trovärdighet bygger inte på ett aprilskämt , säger hon till Sveriges Radio. Hon tycker att det finns en väldigt viktig skillnad mellan tidningarnas aprilskämt och de falska nyheter som människor sprider för att luras på riktigt. Skrev oxå att det var ett jävla sätt eftersom vi betalt igår. Får till svar att vi snabbt måste stoppa betalningen och han vart såå besviken!


Jag tycker att ett aprilskämt ska vara aktuellt, uppröra en del och ha potential att bli en snackis. Lätta margarin gör nu reklam för sidan fettkontot. Hur uppenbart bör det vara att det är ett aprilskämt ? Det tror jag att det blev. Jag tillhör den skolan som tycker att ett aprilskämt måste vara helt igenom trovärdigt, bara lite extra skruvat. Aprilskämten säger något om vår samtid.


Personer ska kunna K-märkas, och gripna bestämma musik i polisens bilar. Lätta att skratta åt, men många rymmer också allvar, enligt etnolog Jonas Engman. Ganska ” lätta” aprilskämt. Men värre var det för en himla massa år sen.


Min dåvarande pojkvän (min nuvarande man, otroligt nog) berättade att han hört att den toppmoderna idrottsanläggningen ”Globen”, som höll på att byggas för offantligt mycket pengar, inte hade tillräckligt med omklädningsrum. Från och med den april i år (och nej, det är inget aprilskämt ), ändras besiktningsreglerna för mc och lätta släpvagnar. Vi har skrivit om det förr, men då var reglerna något luddiga, så därför ska vi reda ut det en gång för alla.


Lurade i klassen att vi hade fått en trettionde bokstav i alfabetet, äntligen, efter flera års väntan. Nu skulle det bli mycket lättare att stava -ng-ljud.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg