tisdag 6 augusti 2019

Tätmassa utomhus

En fog är detsamma som skarven mellan två ytor. De flesta fogar både inom och utomhus ska eller bör tätas för att förhindra fuktvandring och drag. Tidigare kallades nästan allt sådant fogmaterial för kitt – oavsett om det rörde sig om fönsterkitt, lim, cement eller andra tätningsmassor.


Flexibelt lim-, fog och tätmassa som är glasklart. Silikonfogmassa för tätning och fogning av rörelsefogar, inom- och utomhus. Construction Silicone. Används både inomhus och utomhus för t. Silikon, latex och annan tätningsmassa till fogar och lagning.


Våra silikonprodukter och fogmassor kan du använda för att skydda och täta skarvar, glipor och hörn. TM Tätmassa kan användas både inom- och utomhus. Foga utomhus För att din konstruktion ska tåla väder och vind är det viktigt med rätt prylar. Utefog är avsedd för tätning utomhus mellan byggmaterial som trä, tegel, betong, metall etc. Byggsortiment med sådant som håller ihop, färgsätter och möjliggör allt från altandrömmar och VVS-projekt till enkla men smarta förvaringslösningar.


Tätmassa utomhus

Ger en mycket tät och elastisk fog. För skarvar och genomföringar i hus, bil och båt (ovan vattenlinjen). Tätar i tak, skorsten, rännor, stuprör m. Liggande panel av trä på förvandring utomhus : tjocklek ≥ mm, bredd 1mm. Fästdon: varmförzinkad trådspik 100-4.


Spikläkt monteras med varmförzinkad trådspik 100-i stående väggregel. Liggande profilerad panel av trä monteras med en spik mm från brädans underkant och med spikavstånd 6mm. Får inte utsättas för värme, heta ytor, gnistor, öppna lågor och andra antändningskällor. Vid utomhusbruk får fogen inte utsättas för fukt förrän den är genomhärdad.


Tätmassa utomhus

Produkten är mycket flexibel och kan användas universellt för limning och tätning inom- och utomhus , trä- och metallkonstruktioner inom byggbranschen samt inom karosseri- och fordonstillverkning. Bra vidhäftningsförmåga mot metall, målade ytor, trä, sten, betong och plast (polyester och hård PVC). Snabbhärdande och flexibelt lim-, tät- och fogmassa för applicering vid alla typer av krävande områden. Exempel på användningsområden är båt, husvagn och där det krävs en. När du handlar av Luftbutiken vill vi att du ska känna dig 1 nöjd.


Vi erbjuder: dagars öppet köp, Delbetalning - beställ nu, betala om månader. Inom- och utomhus på golv och vägg. ARDEX WA är en tvåkomponents fogmassa som finns i färgerna grå, vit och silvergrå. Fogskum, som ofta kallas pu-skum, används i dag till allt från montering av karmar till isolering, ljuddämpning och utfyllnad av hålrum.


Det är väldigt viktigt att du förstår hur detta ska göras och att du är noggrann när du gör det, annars kan det bli direkt farligt. Om du ska sätta uttag utomhus är det väldigt bra om du har jordfelsbrytare som skyddar minst det uttaget (det är ett krav för nyinstallation utomhus ). Vi har allt inom bygg och färg. Inget Kan Stoppa Dig Nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg