måndag 26 augusti 2019

Ovanliga sexuella läggningar

Sexuella läggningar och attraktion utvecklas under tonåren, mellan till års ålder. De flesta människor är attraherade av det motsatta könet, men det finns även andra typer av sexuella läggningar där man är attraherad av samma kön eller båda könen. Oavsett fallet så styrs denna attraktion av biopsykosociala faktorer. Skulle precis säga det.


Jag tror att man bör hålla isär de två sakerna.

Ens sexuella läggning är en sak. Pubägaren Darius Monty, från Surrey i Englan har en ovanlig sexuell läggning , nämligen mekanofili. Som besökare på Nyhetersamtycker du till användandet av s. Om folk med sådan läggning ger utlopp för den bland andra ickespytända så kan de säkert få några fler spyor på sig och således uppnå yttersta extas.


Du behöver inte bestämma dig för någon sexuell läggning. Din sexuella läggning kan också ändras under livet. Att ha gjort något sexuellt med en person av ett visst kön, behöver inte betyda att du har den sexuella läggningen.

Det går inte att se på en person vilken sexuell läggning hen har. Det påverkar inte intressen eller utseende. Hela listan av sexuella böjelser… vem är du? Tack för tipset Micke: Actrotomofil = Tänder på amputerade kroppsdelar.


Agalmatofil = Tänder på utställningsdockor. Anasteemafil = Tänder på långa eller stora människor. Den fjortonde frågan i Aspiequizet är: Har du ovanliga sexuella preferenser?


NT att aspies har det, eller är det någon sorts kontrollfråga? Jag antar att det är en generande fråga för många att svara på i tråden men det vore intressant om ni som svarar ja i omröstningen preciserar. Sexuell läggning handlar om vad de personer som du blir kär i eller tänder på har för kön.


Exempel på sexuella läggningar är heterosexualitet, homosexualitet, bisexualitet och pansexualitet. Du bestämmer själv om du vill kalla dig för hetero, homo, bi eller något annat som du tycker passar bättre. Vissa menar också att asexualitet bör räknas som en sexuell läggning.


Vi som har en dekadent läggning och blaserad blick måste titta två gånger för att se hur lågmält tillfredsställande det är. Det finns fler med hans läggning och andra som drivs av större vanvett.

Jonny Hjelm poängterar att en persons sexuella läggning vid en idrottsprestation är irrelevant. Detta hänvisar till den sexuella attraktionen till olika könen eller könen. Det finns så många olika sexuella läggningar att det är svårt att hålla reda på dem alla. Naturligtvis, nu vet du lite mer om var och en av dem! Nu kan du utbilda dina vänner, så att världen är mer informerade om vägen mänsklig sexualitet verk.


Du blir kär i och sexuellt attraherad av personer oavsett kön. Apotemnfil = Tänder på tanken att mista en kroppsdel. För att göra det enkelt kan man tänka att sexuell läggning handlar om vem, eller vilka, man dras till på ett känslomässigt och sexuellt plan. Helt enkelt vem man attraheras av.


Gillar du personer som har samma kön som du? Då faller du troligtvis in under kategorin homosexuell. Precis som en del av oss med npf-diagnoser, kämpar för att klara oss och försöker anpassa oss så gott det går i NT-världens djungel av normer och regler.


Så försöker och kämpar nog en del av oss, som har en annorlunda sexuell läggning , att smälta in så gott vi kan i det förväntade mönstret. Sexuella variationer avser sexuella önskningar och beteenden som ligger utanför det som många uppfattar som normalt eller vanligt. Detta kallas också parafilier, kärlek till det som ligger bredvid. Men vad som är ovanligt och atypiskt varierar mellan kulturer och från en tidsperiod till en annan.


Lagen definierar sexuell läggning som homosexuell, heterosexuell eller bisexuell läggning. Förbudet mot diskriminering gäller alla dessa tre sexuella läggningar. Diskrimineringslagens skydd omfattar situationer och förutsättningar som har ett nära samband med den sexuella läggningen, såsom att ha sexuellt umgänge eller att bo och leva med någon av samma kön eller av annat kön.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg