måndag 19 augusti 2019

Privat psykolog lund

Hos oss arbetar över 1leg. Träffa någon helt utan väntetid eller remiss. Mindler är en av sveriges största uppdragsgivare för psykologer med över 1psykologer. Ta del av dina journalanteckningar.


Säker inloggning via ditt bankid.

Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss? Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Legitimerade behandlare över hela sverige.


Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid!

Psykolog Erling Hansen AB är ett kunskapsföretag inom klinisk psykologi och psykologisk behandling. Jag är verksam inom handledning och utbildning med inriktning mot praktisk klinisk psykologi och kognitiv beteendeterapi (KBT), samt psykologisk behandling i privat mottagning. Lund gav företag Karta.


Jag är sedan år verksam som klinisk psykolog , med bakgrund inom psykiatri och primärvård. Våra socionomer och sjuksköterskor erbjuder en kortvarig samtalskontakt för dig som är ung. Ingår i vårdval psykoterapi, behandling KBT lång. Erbjuder även företagshälsovård och KBT behandling i privat regi. Metoden har ett känslomässigt fokus och syftar till att skapa trygga känslomässiga band i parrelationen.


Vår ambition är att vara ledande i Sverige när det gäller parterapi. Välkomna att kontakta Gerd Elliot och Tommy Waad. Landstingssubventionerad tjänst. Mer hjälp vid behov på någon av våra vårdcentraler. På Capio hjälper vi dig digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs.


Psykologiska behandlingsmetoder som erbjuds är EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) och Interpersonell terapi. Sanningen är däremot att det råder brist på psykologer på många håll i landet och det är vanligt att man får vänta i månader innan man får träffa någon.

Att träffa en psykolog online hos Mindler är därför ett alternativ för dig som inte får, kan eller vill träffa någon på en mottagning. Psykoterapeut, Specialist i klinisk psykologi och Handledare. Jag är psykolog och psykoterapeut med års erfarenhet av arbete me barn, ungdomar och vuxna inom psykiatrin, och i privat verksamhet.


KBT, men en blanding av dynamisk, kbt och act funkar också. Gärna en psykolog som är koplad till landstiget eftersom jag har bara CSN som inkomstkälla. Snart har vi möjlighet att hjälpa ett antal patienter som söker privat till KBT-samtal för bara 2kr per samtal.


Vi tar emot barn från till år, med barnmedicinska problem som till exempel ont i magen, infektioner, astma och allergier med mera. Varje dag erbjuder vi också lätt akut tider som bokas samma dag, via telefon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg