fredag 23 augusti 2019

Lamputtag till stickpropp

Stort utbud till rätt pris från kända varumärken. Maskiner och verktyg till rätt pris. Om sladden har gått av eller om isoleringen har skadats får du inte laga den.


Däremot kan du kapa av den trasiga delen. Du får bara ersätta slad stickpropp och skarvuttag med samma slags materiel som tidigare.

Behöver du byta stickpropp på lampor av annat slag eller på hushållsapparater, ska de lämnas in till en fackman för. Den gemensamma standarden inom EU innebär att de stickproppar och uttag till taklampor som används idag kommer att sluta säljas. Det är lugnt, hos Clas Ohlson har du upp till dagars öppet köp. Lämna tillbaka produkten upp till dagar.


Elko lanserar ett sortiment inom DCL för att tillgodose beställarkrav och möta en stigande efterfrågan. Välkommen till Mitt Biltema. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton.

Du får även förtur till vår kundservice, utökat öppet köp och förlängd garanti på utvalda varumärken. Snygga lamputtag för montering både på vägg och i tak. Då jag fortfarande vill ha belysning i det rummet, utan att flytta möbeln, vill jag koppla in en golvlampa till det lamputtaget.


Golvlampan har däremot ett vanligt uttag och har även en egen strömbrytare. Det ger mig två frågeställningar: 1. Finns det någon enkel adapter för lamputtag till vanligt uttag? Stickpropp för taklampor etc.


Sidoinföring av lampsladd med dragavlastning. Det säger Birger Jansson, servicetekniker Jönköping Energi, och fingrar på den nya varianten av lamputtag. För anslutning till lamputtag. Han tar kaffepaus på Ahlsell i Jönköping och som de flesta andra här känner han till att det är på gång, men har inte själv stött på det.


Till vänster DCL stickproppen som levereras monterad på Vrida lampar-mar, till höger jordad lamppropp äldre standard. DCL Till vänster DCL lamputtag , till höger jordad lamputtag i den äldre stand-arden som har utgått. Skruva upp locket på DCL-uttaget, se bild till höger. Bakgrunden till att man velat hitta en standard för stickproppar och uttag till lampor i Europa beror på att dessa sett väldigt olika ut, men framför allt för att de flesta länder inte haft någon standard alls.


Gemensamma regler kommer att underlätta framtida tillverkning och försäljning av armaturer i hela Europa.

Ojordad Grenpropp 2-väg för lamputtag En mycket smidig möjlighet att förgrena ditt lamputtag från ett uttag till två! Idiots Tree Felling Fails with Chainsaw Machine - Tree Falls on Head and House - Duration: 8:11. Ett lamputtag levererar (i teorin, i verkligheten är de nog avsäkrade 10A) max 6A.


På så sätt blir en ändring om något till det bättre, bortsett från att man ändrar utförandet då. Det mest korrekta är som sagt att byta lamputtaget till ett jordat envägsuttag och sedan stoppa i sin transformator där. Koppla stickpropp Torbjörn Lidbom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg