fredag 9 augusti 2019

Tinas konståkning

Morakniv, Anders Petter, mm. Cerveras breda sortiment! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för spännande nyheter och erbjudanden! Verksamhetsbeskrivningen för. En specialaffär för Dig som är konståkare.


Tinas konståkning

Slipning och montering på fredagar och lördagar. Vi erbjuder Dig ett brett. Försäljning i butik och på nätet av kläder och utrustning för konståkning samt kläder för dans, gymnastik, cheerleading, tennis och träning.


Företaget ägs av Ingela, Justus och Hjalmar Strid. Djurgårdens skridskoskola vänder sig till både nybörjare och de som är mer vana att stå på skridskor. Vi har utbildade och lekfulla tränare med stor erfarenhet. Skridskoskolan är förberedande för konståkning , men träningen passar utmärkt för den som vill spela ishockey - eller bara åka skridsko för att det är kul! I VFKK bedriver vi olika sorters.


I skridskoskolan får man lära sig skridskoåkningen grunder. En del vill bli nästa Plusjenko, andra nya Foppa. Vi har allt från skridskor och dräkter till väskor, skenor och annat tillbehör. Vårt mål är att tillhandahålla utrustning och tillbehör som svarar mot den upplevelsen.


Vi är proffs på utrustning till konståkning. E-handel med stort urval och bra priser, tex figure skating dress. Det kommer att finnas möjlighet att testa alla tester från till 4. Konståkning - Kvalitetsprodukter till bra pris. Fötterna är det viktigaste en konståkare har för att lyckas. Skridskorna måste bilda en länk mellan åkaren och isen.


En vanlig tumregel är att ju mer. Svenska Mästarna i konståkning är korade och guldmedaljörer blev Anita Östlun Landvetter KK, och Nikolaj Majorov, Luleå KK. Risport Elite med monterade Picskate hjulskenor. Vi kan montera dem på alla typer av skor.


Det utmärkande för Göteborgs Isdansklubb tränare är att de alla brinner för konståkningen och för att få nästa generations åkare att älska sporten lika mycket som de själva gör. Våra tränare har alla själva varit framsrika åkare och är utbildade på många olika områden som ingår i konståknings sporten. Stockholms KK inbjuder till test torsdagen den januari i Spånga ishall. Väskor för konståkning.


Vi använder tillfälliga cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Några cookies är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera korrekt. Glädje - Glöd - Gemenskap, vi gör det bra tillsammans. Första gången är en prova på gång och helt gratis!


Terminstart är vecka 2. Välkommen att anmäla er! När och var: Torsdagar 21. Vi är en fullservicebutik på webben och i Malmö inom konståkning.


Tinas konståkning

Här hittar du allt en konståkare behöver, från första skäret till elitnivå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg