tisdag 20 augusti 2019

Puma by rihanna skor

Upptäck de senaste Skor. Alltid bra pris och fri frakt över 2kr på Puma. Gratis frakt över 799:- Prisgaranti på alla varor - Vi är alltid billigast. Hos oss hittar du över 1trendiga styles från Puma.


Stort utbud av Puma online.

Fenty by Rihanna - plagg med attityd! Vi fullkomligt älskar hur plaggen leker med volymer och silhuetter. De livfulla och följsamma plaggen är lätta att matcha i oändlighet. Här hittar du alla feta modeller från Riri.


Med Diego Maradona, Boris Becker, Heike Drechsler, Trinomic och PUMA Disc. Once again Puma and singer Rihanna join forces releasing another exclusive capsule collection. The Perforated Cap featur es six-panel construction, mesh overlay and cut-out FENTY logo on curved brim, adjustable metallic double D-rings fastening and elongated branded jacquard strap.


Vi har ett brett utbud av reavaror på Booztlet.

Enkelt att returnera: kr. Köparen står för frakten! Kan även hämtas upp i Linköping. Betalning sker via swish. Shoppa nya trendiga skor på Stylight. Handla online eller i butik idag!


Vi erbjuder sportutrustning som inspirerar till hälsa och träningsglädje. Puma Cleated Creeper By Rihanna skor. Rihanna har som creative director för samarbetet med Puma skapat Cleated Creeper. Rihannas kärlek för japansk gatukultur och de sportiga designinfluenserna från Puma skapar en unik feminin och samtida look.


EVA-dämpad mellansula. Ordinarie pris 13€ Pris: 6€. I vårt sortiment hittar du kläder så som tröjor, byxor, skor , jackor och accessoarer.


Rihanna är dubbelt Puma -aktuell: I dag lanserar superstjärnan sin skokollektion för Puma. Skon Puma creeper är en nytolkning av Pumas klassiska Suede och lanseras i tre färgkombinationer. Låt dig inspirerad av Puma.

Fri frakt och fri retur. De mest populära modeartiklarna. Att alltid gå i samma skor är både tråkigt och inte speciellt trevligt för fötterna. Puma - Det går inte att ha för många par skor. Med många olika skor att välja mellan har du både större möjligheter att kombinera olika outfits samtidigt som skorna också håller längre då du inte sliter på dem lika mycket.


Med denne kollektion ønsker Rihanna at tilføre PUMA noget uforudsigeligt og uventet. Og det har en hun fået lov til. Tyska Puma är ett av världens främsta sportvarumärken, med innovation och design som lockar de allra största idrottsstjärnorna. En stilsäker och ofta retroinspirerad look har gjort Pumas sneakers, tygskor och sportskor till en het modedetalj med skön stötdämpning och bra grepp. Puma står idag för hett mode och sportprodukter inom flera kategorier, bland annat fitness, golf, fotboll och motorsport.


Puma kläder utstrålar både attityd och klass på samma gång. Med ett par Puma skor i skohyllan har du ett säkert kort överallt, såväl till vardags som till en vild utekväll, Puma funkar för alla tillfällen. Fotbollsskor blev tidigt ett av märkets främsta flaggskepp, och det har de fortsatt vara fram till idag.


Du hittar hela vårt sortiment från Puma online.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg