onsdag 7 augusti 2019

Ksugen pris

Stort utbud till rätt pris från kända varumärken. Fri frakt vid köp över 500kr. Vi erbjuder maskiner och vagnar till grönområden. Vi svetsar, bockar, svarvar, fräser, lackar och monterar själva i vår verkstad i Karlshamn.


K-Sugen En av marknadens kraftigaste lövlastare.

Proffsmaskin för fastighetsbolag, kommuner, kyrkogårdar, golfbanor och idrottsanläggningar mm. Med den meter långa slangen når du in bland buskar, träd och rabatter. Hitta K vagnen pris till de bästa priserna.


Den billigaste annonsen finns tillgänglig för Kr. Kolla alla annonser från hundratals marknadsplatser på. Treväxlad hydrostatisk drivning. Mekanisk differentialspärr.


Maskinen finns i Kumla Sverige.

K-SPEED 80KOMPLETT LÖVSUGSVAGN MED K-SUGEN 18HK - Produkttext kommer inom kort. Våra butiker Våra butiker Norrtälje. Pris På den här webbplatsen används. Leverans 2-vardagar.


K-sugen Hk lövsug briggs och stratton motor vanguard V-Twin 570cc,oljefilter ,5m 200mm flexi sugslang,sugmunstycke i aluminium med stödhjul och ergonomisk handtag. Detta innebär att vi har tillgång till ett enormt sortiment av reservdelar, tillbehör och produkter i största allmänhet inom lantbruk, entreprena industri, skog, trädgård och grönyteskötsel. Mycket snabba leveranser och attraktiva priser.


K-Vagnen K-vagnen finns i två varianter, trevägstippande och högtrevägstippande. Kan byggas om samt utrustas just för ert ändamål, t. Extra lövlämmar passande VW transportermed enkelhytt. Det är en bensindriven löv- och trädgårdsavfallsuppsamlare. Kunden är Mafa Mark och Fastighet i Skurup och jubileumsmaskinen blev lackerad i guldmetallic.


Hörde att det skulle finnas tröjor i cashmere på LaRedoute till rimligt pris. In och letade men blev besviken. Ljuslilla trekvartsärm med pärlemoknappar. Näpp, jakten går vidare.

Jag är generellt sugen på att stanna. Nu kan du köpa en blixt till ett grymt bra pris ! Redskapsbärare Wille 855C Årsmodell. När jag var på väg att styra kosan hemåt från parkeringsplatsen utanför jobbet stötte jag på en arbetskamrat som just kommit hem från ett par veckor på Kuba.


Passa på och tänk över maskinparken så ni kan beställa i tid. Brug navigationen i venstre side for at indskrænke din søgning. Dåligt ljus på bilden).


Eftersom att den är i ett väldigt bra skicka så tycker jag priset är ganska rimligt, men förhandlingsbar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg