onsdag 21 augusti 2019

Rolig fakta om killar

Här kommer ytterligare tio fakta du måste veta om oss penisbärare! Enligt studier har män som är otrogna mot sin partner lägre IQ än en man som är sin partner trogen. Männen ljuger i snitt sex gånger om dagen – dubbelt så mycket som kvinnor, som bara ljuger ungefär tre gånger om dagen. Kvinnor tycker om Richard Gere för att han är sexig på ett farligt sätt.


Här är i alla fall tio fakta du antagligen inte hade en susning om när det kommer till kärlek.

Det tar bara upp till fyra minuter att bestämma sig för huruvida du gillar någon eller inte. Man tror att det har mer med kroppsspråket, toner och hastigheter av din röst att göra än vad exakt som kommer ur din mun. När vi går på en 3-dagars resa vi vanligtvis packa över outfits, ifall vi kommer att tveka om vad man ska ha. Jag hoppas att du hittar dessa roliga fakta om kvinnor något intressant och jag hoppas att jag kan göra dig att le.


Känn dig fri att dela dina egna roliga fakta om kvinnor i kommentaren nedan. Om en kille frågar om något är fel och du svarar ”nej” så tror han på dig. Fråga bara en kille om hjälp om du verkligen vill ha problemet löst.

Män är inte tankeläsare. Killar är inte lika bra som tjejer på datum. Tack vare Islands klimat finns det inga myggor. En rolig fakta om Island som lett till att många tycks tro att man slipper alla sorts “jobbiga” insekter.


Tyvärr får jag nog göra dig besviken, då det finns andra sorters insekter som kan bitas och ge utslag, även om dessa inte är myggor. Ett nyfött barn brukar ofta leda till fler nyfödda barn, just för att de är så söta smittar tankarna av att ha barn av sig. Vi människor är minst sagt en ganska imponerande varelse, uppenbarligen redan från födseln, och här är tio fakta som du antagligen inte visste om de som är lika små som vi alla varit någon gång. De olika arterna varierar väldigt i storlek, allt från en millimeter till hela tio millimeter har beskådats. Nu när det är sommar i Sverige kan vi skymta dem när de flyger omkring lite här och där i vår gröna natur.


Här är dock tio fakta som du med största sannolikhet inte visste om just nyckelpigor! Tio fantastiska fakta om din kropp. Att kroppen är komplicera finstämd och fantastisk är knappast någon nyhet. Men visste du att du delar procent av ditt DNA med en banan och att du producerar cirka tre deciliter snor varje dag? Här är tio fantastiska (kanske onödiga men ändå roliga ) kroppsfakta.


Oavsett hur du föredrar din mat – genom kokning, förvällning, ångkokning, stekning, bakning, fritering eller rökning – så är det.

Om du tar lite toalettpapper och gnider det mellan dina bröst en gång om dagen så ska du nog se att dina bröst kommer att bli större. Villig att pröva vad som helst för sitt utseendes skull, hämtade kvinnan en bit papper och började gnida. Hur lång tid tar det här innan det börjar verka? Det är fakta om allt mellan himmel jord och jag hoppas det kan vara roligt och intressant att ta del av om man funderar på att faktiskt komma hit! Att din kille inte kan läsa dina tankar betyder inte att han inte älskar dig.


Så min första fakta är: #128312; Amerikanarna äter aldrig med kniv, bara om de måste och isåfall till kött. Om oss Välkommen till amelia. Låna läst och älskad – amelia känner den svenska kvinnan, bättre än någon annan.


Hon som vill hinna allt, ha koll på trender och nyheter inom hälsa, skönhet, sex, relationer och karriär. Som vill bli inspirerad till en enklare vardag och roligare ledighet. Troligen är nyår den högtid som har firats längst, även om nyårsafton inte alltid infallit på samma dag som det idag firas på.


Dessa roliga frågor att fråga en kille kommer att göra jobbet. De gillar tjejer som läggs tillbaka och vet hur man ska ha det bra. Så det innebär att få uppmärksamheten är lättare om du visar dem en mer spännande sida av dig. Det betyder att du vill veta några roliga frågor för att fråga en kille. I det korta klippet pratar en kille om elefanterna på San Diego Zoo.


I dag har klippet drygt miljoner visningar. Det lönar sig att vara tidig med saker! Känner du någon med samma födelsedag som din? Kan du några andra språk än svenska?


Har du någonsin åkt ambulans?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg