torsdag 1 juni 2017

Gallerix ramar

Handla online eller i butik. Alltid personlig service. Kvalitetsram online m. Bästa servicen och utbudet, välkommen! Genuint hantverk, enastående kvalitet och sofistikerad design.


Fynda möbler och indredning till rea-priser hos Chilli.

Gör årets bästa fyn köp online nu! Köp till en måttanpassad Passepartout i ditt exakta mått och få en komplett tavla för att rama in dina posters och bilder med. Alla ramar från rambutiken. Rätt ram till rätt motiv gör skillnad - hitta din perfect match hos oss på Desenio. Välj bland vårt breda sortiment av ramar i olika färger, material och storlekar.


Vi har allt från mindre ramar som gör sig bra som fotoram, till stora tavelramar som tar stor plats på väggen. Vi på BGA tycker snygga tavelramar är något som höjer innehållet oavsett om du ramar in snygga posters eller skapar en tavelvägg med familjebilder. Därför är vi stolta över vårt enormt breda sortiment med ramar.


Ramen passar utmärkt när du till exempel ramar in barnens konstverk, bilderna från semesterresan eller släktträffen.

När du vill köpa ramar online så är det inte alltid lätt att hitta rätt ram som passar behoven. Här listar vi några viktiga punkter som du kan tänka på innan köpet: Hur hittar man rätt storlek? Storleken på ramar är alltid angiven enligt innermåttet, alltså den storlek på bild som ramen är avsedd för. Ramar i svart, vitt, guld och silver. Oavsett om du vill rama in ett vackert vykort, en av barnens teckningar, eller något annat, kommer rätt ram att framhäva bilden precis på det sätt du önskar.


Har du testat någon gång att byta färg på ramen , och se vilken skillnad det gör för motivet? Gallerix , Kungsgatan 41. Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m. Vi har Sveriges modernaste butiker med ett enormt sortiment av ramar och posters, kom in till oss så hjälper vi dig att hitta rätt ram för dina behov.


Vi har även en fullt utrustad ramverkstad med utbildade rammakare som gärna hjälper dig med tavlor och inramningar med måttanpassade ramar och passepartouter. För att se information om butiken (adress, öppettider, hemsida och aktuella erbjudanden) klicka på adressen eller på butikens namn. Superpris på Träramar.


Fri frakt över 2kr. Vi erbjuder världens bästa varumärken för hela hemmet till rätt pris. Våra ramar är svensktillverkade i fingerskarvad torkad fura eller ek med kärna av fura.


Samtliga med akrylglas. Varje ram finns i fem olika storlekar från 21xtill 70x1och håller mycket hög kvalitet. Framkalla och rama in selfien från semestern i somras, eller släktfotot i julas där alla för en gång skull var samlade.


Prints eller akvareller framhävs mer i ett passepartout med en målad träram runt.

Här hittar du ramar och fotoramar, i olika storlekar för olika typer av innehåll. Söker du mindre fotoramar, stora ramar , guldramar, ramar som håller ett visst mått, som t. Köp dina ramar direkt i vår webbshop till ett lågt pris och få dina tavelramar levererade direkt hem till dig – snabbt, enkelt och prisvärt! Små ramar och stora ramar till tavelväggen. Kombinera våra prints med tavelramar i olika storlekar och skapa en tavelvägg.


Ett inredningstips är att matcha svarta ramar med texttavlor och fotokonst. Veckans bästa erbjudande på Tiendeo. Planera och spara pengar! Majoriteten av kedjans butiker har egen ramverkstad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg